Fórum

Fórum >> Tagok fóruma >> gyuri0926 fóruma
Hozzászólás csak tagoknak! Lépj be, vagy regisztrálj!
| 2010-12-04 11:55:26 | Válasz | Jelentés | #26
[quote=jonatán]Gyuri jók a fotok mind 5 küldtem!!!üdv[/quote] Köszi
Írta jonatán:Gyuri jók a fotok mind 5 küldtem!!!üdv

Köszi
| 2010-12-04 11:54:25 | Válasz | Jelentés | #25
[quote=nagyágyú]555555[/quote] Köszi
Írta nagyágyú:555555

Köszi
| 2010-12-04 11:52:38 | Válasz | Jelentés | #24
[quote=zeky69]Sziasztok! Naggyon jók a képek...:-) Szivesen csatlakoznék.... További szép napot..[/quote] írj e-mailt és onnan majd folytatjuk gyuri0926@gmail.com
Írta zeky69:Sziasztok!
Naggyon jók a képek...:-)
Szivesen csatlakoznék....
További szép napot..

írj e-mailt és onnan majd folytatjuk
gyuri0926@gmail.com
| 2010-12-04 09:33:32 | Válasz | Jelentés | #23
törölt felhasználó
555555
555555
| 2010-12-04 08:23:32 | Válasz | Jelentés | #22
Hát szerintem némi igazság van azért Gyuri szavaiba, illetve lányéban is! Én szerintem is gusztustalan volt amit feltett, de mint ahogy lány írta nincs jogunk moderálni! Egyébként a képeitek (mindkettőtöknek) rendben van... Üdv: Feri ( a pár férfi tagja egyben a fotós)
Hát szerintem némi igazság van azért Gyuri szavaiba, illetve lányéban is! Én szerintem is gusztustalan volt amit feltett, de mint ahogy lány írta nincs jogunk moderálni! Egyébként a képeitek (mindkettőtöknek) rendben van...

Üdv: Feri ( a pár férfi tagja egyben a fotós)
| 2010-12-03 12:57:44 | Válasz | Jelentés | #21
Sziasztok! Naggyon jók a képek...:-) Szivesen csatlakoznék.... További szép napot..
Sziasztok!
Naggyon jók a képek...:-)
Szivesen csatlakoznék....
További szép napot..
| 2010-12-01 20:59:58 | Válasz | Jelentés | #20
Gyuri jók a fotok mind 5 küldtem!!!üdv
Gyuri jók a fotok mind 5 küldtem!!!üdv
| 2010-09-21 18:00:52 | Válasz | Jelentés | #19
De a nemtetszés kifejezésének stílusában is vannak határok ami miatt én lázadozom/lázadoztam. Hasonló oldalakon se hagyják az ilyesféle kirohanásokat, és mivel a képek feltöltője nem sértett szabályt, így nincs ok őt bántani, tiltani. Az, hogy kinek mi tetszik...szerencsére elég különbözőek vagyunk, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet.
De a nemtetszés kifejezésének stílusában is vannak határok ami miatt én lázadozom/lázadoztam.
Hasonló oldalakon se hagyják az ilyesféle kirohanásokat, és mivel a képek feltöltője nem sértett szabályt, így nincs ok őt bántani, tiltani.

Az, hogy kinek mi tetszik...szerencsére elég különbözőek vagyunk, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet.
| 2010-09-21 12:05:09 | Válasz | Jelentés | #18
[quote=lanyaszomszedbol]A képeim minősége...másodlagos dolog most azt hiszem! Megmondom őszintén nekem sem tetszenek a képek, megalázónak és gusztustalannak tartom, de a nyílt szexualitás híve vagyok és emiatt azt mondom, ha mind a két félnek tetszik és élvezetes akkor nincs jogom azt mondani, hogy ne tegyék! És mivel a fórumot olvasva úgy látom van akinek tetszik így az oldal szerkesztője se fogja letiltani a képeket! Velem nem tehetne senki ilyet főleg az akaratom nélkül! De ezeken a képeken nem látszik, hogy erőszakkal készültek volna! Egyébként köszönöm, hogy felhívtad a figyelmem Charli körmére az egyik képen...minimum mára elvette az étvágyam és gusztusom mindentől! Én még mellé se állnék hasonló embernek nemhogy... De az � életük!!! Maguk irányítják! Nincs jogom beleszólni, akármilyen stílusban sem! Szia[/quote] Kedvellek , de nem értek egyet Veled mert a költő szavaival "Vétkesek közt cinkos aki néma " az , hogy valakinek tetszik nem érv semmire , sok a beteg ember , sajnos szadisták is . Nézted mostanában az HBO-n a Tudorok sorozatot ? A középkorban a véres kivégzéseket ember tömegek élvezték és akkor még nem ejtettem szót a német és szovjet szadista gyilkosokról a múlt században. Na de ne komoruljunk el. Én nem hiszem , hogy ezek képek teljesen éppelméjű embereknek tetszenek, ETT
Írta lanyaszomszedbol:A képeim minősége...másodlagos dolog most azt hiszem!
Megmondom őszintén nekem sem tetszenek a képek, megalázónak és gusztustalannak tartom, de a nyílt szexualitás híve vagyok és emiatt azt mondom, ha mind a két félnek tetszik és élvezetes akkor nincs jogom azt mondani, hogy ne tegyék! És mivel a fórumot olvasva úgy látom van akinek tetszik így az oldal szerkesztője se fogja letiltani a képeket!
Velem nem tehetne senki ilyet főleg az akaratom nélkül! De ezeken a képeken nem látszik, hogy erőszakkal készültek volna!
Egyébként köszönöm, hogy felhívtad a figyelmem Charli körmére az egyik képen...minimum mára elvette az étvágyam és gusztusom mindentől!
Én még mellé se állnék hasonló embernek nemhogy...
De az � életük!!! Maguk irányítják! Nincs jogom beleszólni, akármilyen stílusban sem!
Szia

Kedvellek , de nem értek egyet Veled mert a költő szavaival "Vétkesek közt cinkos aki néma " az , hogy valakinek tetszik nem érv semmire , sok a beteg ember , sajnos szadisták is . Nézted mostanában az HBO-n a Tudorok sorozatot ? A középkorban a véres kivégzéseket ember tömegek élvezték és akkor még nem ejtettem szót a német és szovjet szadista gyilkosokról a múlt században. Na de ne komoruljunk el. Én nem hiszem , hogy ezek képek teljesen éppelméjű embereknek tetszenek, ETT
| 2010-09-21 11:52:11 | Válasz | Jelentés | #17
A képeim minősége...másodlagos dolog most azt hiszem! Megmondom őszintén nekem sem tetszenek a képek, megalázónak és gusztustalannak tartom, de a nyílt szexualitás híve vagyok és emiatt azt mondom, ha mind a két félnek tetszik és élvezetes akkor nincs jogom azt mondani, hogy ne tegyék! És mivel a fórumot olvasva úgy látom van akinek tetszik így az oldal szerkesztője se fogja letiltani a képeket! Velem nem tehetne senki ilyet főleg az akaratom nélkül! De ezeken a képeken nem látszik, hogy erőszakkal készültek volna! Egyébként köszönöm, hogy felhívtad a figyelmem Charli körmére az egyik képen...minimum mára elvette az étvágyam és gusztusom mindentől! Én még mellé se állnék hasonló embernek nemhogy... De az
A képeim minősége...másodlagos dolog most azt hiszem!
Megmondom őszintén nekem sem tetszenek a képek, megalázónak és gusztustalannak tartom, de a nyílt szexualitás híve vagyok és emiatt azt mondom, ha mind a két félnek tetszik és élvezetes akkor nincs jogom azt mondani, hogy ne tegyék! És mivel a fórumot olvasva úgy látom van akinek tetszik így az oldal szerkesztője se fogja letiltani a képeket!
Velem nem tehetne senki ilyet főleg az akaratom nélkül! De ezeken a képeken nem látszik, hogy erőszakkal készültek volna!
Egyébként köszönöm, hogy felhívtad a figyelmem Charli körmére az egyik képen...minimum mára elvette az étvágyam és gusztusom mindentől!
Én még mellé se állnék hasonló embernek nemhogy...
De az
| 2010-09-21 07:46:00 | Válasz | Jelentés | #16
[quote=lanyaszomszedbol]Igen Nő vagyok minden tekintetben! :) Nem azt mondom, hogy nincs igazad 1-2 dologban...én a hangnem és a stílus ellen lázadok! Mint Nő megkövetelem, és ki is vívom magamnak a tiszteletet. Ezért nehéz látnom, hogyan beszélsz/írsz egy női egyednek, legyen a számodra bármilyen unszimpatikus! Én sem tetszem mindenkinek és nem is akarok, de nem tűrném senkitől, ezt a modort! És ennyi öntudattal megáldva nehéz elnéznem mással szemben is![/quote] Azt , hogy minden tekintetben nő vagy-e , nehéz megitélnem , mert csak a melleidről készült képeket látok , azok sem a legjobb min őségüek , sajnos. Visszatérve charli fotóira és nőjére , igenis gyalázatosnak tartom , amit ez az utolsó mocsadéka a földnek , müvel ezzel a szerencsétlen , nagyon csúnya asszonnyal , citromot dug fel a hüvelyébe és kinyomatja vele , nézd meg közben egyik képen látszik a faszi körme , ápolatlan , 2 hetes kosz van alatta . ÉN IM
Írta lanyaszomszedbol:Igen Nő vagyok minden tekintetben! :)
Nem azt mondom, hogy nincs igazad 1-2 dologban...én a hangnem és a stílus ellen lázadok! Mint Nő megkövetelem, és ki is vívom magamnak a tiszteletet. Ezért nehéz látnom, hogyan beszélsz/írsz egy női egyednek, legyen a számodra bármilyen unszimpatikus! Én sem tetszem mindenkinek és nem is akarok, de nem tűrném senkitől, ezt a modort! És ennyi öntudattal megáldva nehéz elnéznem mással szemben is!

Azt , hogy minden tekintetben nő vagy-e , nehéz megitélnem , mert csak a melleidről készült képeket látok , azok sem a legjobb min őségüek , sajnos.
Visszatérve charli fotóira és nőjére , igenis gyalázatosnak tartom , amit ez az utolsó mocsadéka a földnek , müvel ezzel a szerencsétlen , nagyon csúnya asszonnyal , citromot dug fel a hüvelyébe és kinyomatja vele , nézd meg közben egyik képen látszik a faszi körme , ápolatlan , 2 hetes kosz van alatta .
ÉN IM
| 2010-09-19 18:51:21 | Válasz | Jelentés | #15
Igen Nő vagyok minden tekintetben! :) Nem azt mondom, hogy nincs igazad 1-2 dologban...én a hangnem és a stílus ellen lázadok! Mint Nő megkövetelem, és ki is vívom magamnak a tiszteletet. Ezért nehéz látnom, hogyan beszélsz/írsz egy női egyednek, legyen a számodra bármilyen unszimpatikus! Én sem tetszem mindenkinek és nem is akarok, de nem tűrném senkitől, ezt a modort! És ennyi öntudattal megáldva nehéz elnéznem mással szemben is!
Igen Nő vagyok minden tekintetben! :)
Nem azt mondom, hogy nincs igazad 1-2 dologban...én a hangnem és a stílus ellen lázadok! Mint Nő megkövetelem, és ki is vívom magamnak a tiszteletet. Ezért nehéz látnom, hogyan beszélsz/írsz egy női egyednek, legyen a számodra bármilyen unszimpatikus! Én sem tetszem mindenkinek és nem is akarok, de nem tűrném senkitől, ezt a modort! És ennyi öntudattal megáldva nehéz elnéznem mással szemben is!
| 2010-09-18 20:22:57 | Válasz | Jelentés | #14
[quote=lanyaszomszedbol]Mondd muszáj a véleményed ilyen stílusban kifejezni? Előválogatás a képek közt...nem azért van az oldal, hogy a te kedvedben járjon! Szerencsére többen vannak akiknek így is tetszik! És a mocskos szájú megjegyzésekből elég az üzenőfalon! Nem a te reszortod bírálni se a képeket, és főleg nem az embereket!!!![/quote] Te tényleg nő vagy ? A neved alapján annak kellene lenned láttad a mai (09.18-i) charli képeket ? Szóval az az amatőrizmus , hogy citromot dug fel a szerencsétlen gnom nőnek a hüvelyébe ? Igen , öszintén így gondolod ? De igen is az én reszortom és a Tied az lenne , hogy jó izlésre is !!! tanítsd az embereket .Öszintén minek 2-3 egyforma felvétel , ami egyébként semmiről sem szól , mert például egy pattanásos női segg ? Ez nektek tényleg tetszik ? Nem azért van az oldal , hogy az amatörök megmutassák , hogy a profikkal szemben ök is tudnak gyönyörű nökről , sexi helyzetekben fotótt készíten ? Hát szerintem meg azért amatőr album , hogy nem fotómüvészek által müvészien szép fotókat lássunk , szép női és férfi testekről , cáfolj meg !!!!!!!
Írta lanyaszomszedbol:Mondd muszáj a véleményed ilyen stílusban kifejezni? Előválogatás a képek közt...nem azért van az oldal, hogy a te kedvedben járjon! Szerencsére többen vannak akiknek így is tetszik!
És a mocskos szájú megjegyzésekből elég az üzenőfalon! Nem a te reszortod bírálni se a képeket, és főleg nem az embereket!!!!

Te tényleg nő vagy ? A neved alapján annak kellene lenned láttad a mai (09.18-i) charli képeket ? Szóval az az amatőrizmus , hogy citromot dug fel a szerencsétlen gnom nőnek a hüvelyébe ? Igen , öszintén így gondolod ? De igen is az én reszortom és a Tied az lenne , hogy jó izlésre is !!! tanítsd az embereket .Öszintén minek 2-3 egyforma felvétel , ami egyébként semmiről sem szól , mert például egy pattanásos női segg ? Ez nektek tényleg tetszik ? Nem azért van az oldal , hogy az amatörök megmutassák , hogy a profikkal szemben ök is tudnak gyönyörű nökről , sexi helyzetekben fotótt készíten ? Hát szerintem meg azért amatőr album , hogy nem fotómüvészek által müvészien szép fotókat lássunk , szép női és férfi testekről , cáfolj meg !!!!!!!
| 2010-09-17 09:25:39 | Válasz | Jelentés | #13
Mondd muszáj a véleményed ilyen stílusban kifejezni? Előválogatás a képek közt...nem azért van az oldal, hogy a te kedvedben járjon! Szerencsére többen vannak akiknek így is tetszik! És a mocskos szájú megjegyzésekből elég az üzenőfalon! Nem a te reszortod bírálni se a képeket, és főleg nem az embereket!!!!
Mondd muszáj a véleményed ilyen stílusban kifejezni? Előválogatás a képek közt...nem azért van az oldal, hogy a te kedvedben járjon! Szerencsére többen vannak akiknek így is tetszik!
És a mocskos szájú megjegyzésekből elég az üzenőfalon! Nem a te reszortod bírálni se a képeket, és főleg nem az embereket!!!!
| 2010-09-06 17:07:36 | Válasz | Jelentés | #12
BesokaltaM AZ EGYSZERRE FELRAKOTT 5-6 SEGGT
BesokaltaM AZ EGYSZERRE FELRAKOTT 5-6 SEGGT
| 2010-09-06 16:54:29 | Válasz | Jelentés | #11
[quote=AliG]Szia! � rtál a fórumomra, akkor most nem lenne esedékes a dolog... ?[/quote] Tudod mikor írtam ? RÉG !!!!! Azóta a csaj elkelt , így jár akinek nem kell a jóból.
Írta AliG:Szia! � rtál a fórumomra, akkor most nem lenne esedékes a dolog... ?

Tudod mikor írtam ? RÉG !!!!! Azóta a csaj elkelt , így jár akinek nem kell a jóból.
| 2010-09-06 11:31:39 | Válasz | Jelentés | #10
Szia!
Szia!
| 2010-09-03 21:41:15 | Válasz | Jelentés | #9
De igen be lehet szállni , csak jelenleg van állandó partnerünk , egy állandó harmadik , ha majd nem lesz , akkor be lehet szállni .
De igen be lehet szállni , csak jelenleg van állandó partnerünk , egy állandó harmadik , ha majd nem lesz , akkor be lehet szállni .
| 2010-09-03 14:04:08 | Válasz | Jelentés | #8
törölt felhasználó
[quote=Stocke][quote=gyuri0926][quote=Stocke]Megdugnám ![/quote] Ezzel nem vagy egyedül !!!!!!![/quote] Beszélni nem lehet !?[/quote] Beszélni helyett beszálni nem lehet ?
Írta Stocke:
Írta gyuri0926:
Írta Stocke:Megdugnám !

Ezzel nem vagy egyedül !!!!!!!

Beszélni nem lehet !?

Beszélni helyett beszálni nem lehet ?
| 2010-09-03 14:02:12 | Válasz | Jelentés | #7
törölt felhasználó
[quote=gyuri0926][quote=Stocke]Megdugnám ![/quote] Ezzel nem vagy egyedül !!!!!!![/quote] Beszélni nem lehet !?
Írta gyuri0926:

Beszélni nem lehet !?
| 2010-09-03 14:00:45 | Válasz | Jelentés | #6
[quote=Stocke]Megdugnám ![/quote] Ezzel nem vagy egyedül !!!!!!!

| 2010-09-03 09:44:22 | Válasz | Jelentés | #5
törölt felhasználó
Megdugnám !
Megdugnám !
| 2010-08-31 19:00:41 | Válasz | Jelentés | #4
szia. szép kép. belevalo csaj! írtál nekem multkor. magadrol van képed? tedd ki ide vagy küldd a macisszoros77@freemail.hu-ra aztán majd dumálunk! szia
szia. szép kép. belevalo csaj! írtál nekem multkor. magadrol van képed? tedd ki ide vagy küldd a macisszoros77@freemail.hu-ra aztán majd dumálunk! szia
| 2010-08-31 10:32:19 | Válasz | Jelentés | #3
Köszi , lesz még fent kép , azokat majd láthatod , csereberélni nem szeretnék . Bocs . (képeket természetesen)
Köszi , lesz még fent kép , azokat majd láthatod , csereberélni nem szeretnék . Bocs . (képeket természetesen)
| 2010-08-31 09:49:21 | Válasz | Jelentés | #2
joe
Szerintem nagyon jó nő, az én nejem már 48, benne lennétek képcserében (akár arccal is?)? pussybarber@freemail.hu
Szerintem nagyon jó nő, az én nejem már 48, benne lennétek képcserében (akár arccal is?)?
pussybarber@freemail.hu
| 2010-08-31 08:53:27 | Válasz | Jelentés | #1
gyuri0926 fóruma. Ide várjuk a véleményeket a képeirõl.
gyuri0926 fóruma. Ide várjuk a véleményeket a képeirõl.
1 2 3 4
búvóhely
:)  :lol:  :D  ;)  :redface:  :o
:(  :cry:  :roll:  :x  :twisted:  :evil:
Archívum
2024-11-22 22:17:28
hektorproasd: balatonboglár környékén nő aki szexelne/kölcsönös kényeztetés pénzért vagy közös maszti?
2024-11-22 12:56:27
ftc1: Sziasztok szép napot kívánok mindenkinek
2024-11-22 09:13:24
ágica68: :D
2024-11-20 22:01:26
madcat: Laci40 én szívesen bele is ereszteném a magom ;)
2024-11-20 21:55:30
Marci82: Laci40! Èn is aláfeszítenèk rendesen!
2024-11-20 15:35:52
2024-11-20 06:58:57
Bikerkrisz: Én nagyon
2024-11-20 06:29:36
Laci40: Ki dugná a pàrom huvelyèbe a farkàt?
2024-11-19 18:17:18
2024-11-19 17:56:44
hektorproasd: balatonboglár környékén nő aki szexelne/kölcsönös kényeztetés pénzért vagy közös maszti?
2024-11-19 14:06:59
Mókuska: Sziasztok. Szép napot mindenkinek ! ;)
2024-11-19 08:32:24
invader: :roll:
2024-11-19 06:47:38
2024-11-18 19:22:55
ágica68: :o
2024-11-18 15:38:47