[quote=micimaci67]Az enyèmet is bekaphatnàd,ès addig szopnàd,mig a torkod mèlyère nem èlveznèk!De aztàn mindeggy cseppig kikellene szopnod belöle!!![/quote]édesen izgató vagy!!!igy szoktam csinálni...imádom érezni ahogy torkon spriccel a párom kemény lűktető farka....ahogy rám spriccel ahová kivánom...hmmmmm!nedves lettem!
édesen izgató vagy!!!igy szoktam csinálni...imádom érezni ahogy torkon spriccel a párom kemény lűktető farka....ahogy rám spriccel ahová kivánom...hmmmmm!nedves lettem!
[quote=micimaci67]Az enyèmet is bekaphatnàd,ès addig szopnàd,mig a torkod mèlyère nem èlveznèk!De aztàn mindeggy cseppig kikellene szopnod belöle!!![/quote]édesen izgató vagy!!!igy szoktam csinálni...imádom érezni ahogy torkon spriccel a párom kemény lűktető farka....ahogy rám spriccel ahová kivánom...hmmmmm!nedves lettem!
édesen izgató vagy!!!igy szoktam csinálni...imádom érezni ahogy torkon spriccel a párom kemény lűktető farka....ahogy rám spriccel ahová kivánom...hmmmmm!nedves lettem!
[quote=micimaci67]Szivesen nyalnàm,szopogatnàm gyönyörü pinàdat,ès seeggedet.A nyelvemmel is megnasznàlak!Addig nyalnàlak,mig sikitva elnem èlveznèl,ès könyörögnèl hogy tegyem màr be vègre a faszomat!
De elöbb jó kemènyre kellene szopnod! A torkod mèlyèig myomnàm!!Majd jó kemènyen basznàlak!Csak ugy csattogna a pinàd!Vëgül a szàdba èlveznèk!Jo erösen kiszopnàd belöle a gecit,mund egy cseppig!!!Addig szopnàd mig megint kemèny nem lenne,ès seggbe basznàlak vele.Nëgykèzlàb àllnàl,megmarknàm a hajadat,ës ugy hoznàlak rà tövig a faszomra,ès közbenondanàm hogy most belèdëlvezek,kis imàdnivalo ribancom!!!
Ès teleèlveznèm a seggedet!![/quote]uhhhhhhh de jo volt e szexi izgató szavakat olvasni!teljesen begerjeszt az ijen szöveg lucskosodik a forró pinácskám,élvezném kell tölle.....bekapom a párom farkát és.....
uhhhhhhh de jo volt e szexi izgató szavakat olvasni!teljesen begerjeszt az ijen szöveg lucskosodik a forró pinácskám,élvezném kell tölle.....bekapom a párom farkát és.....
Szivesen nyalnàm,szopogatnàm gyönyörü pinàdat,ès seeggedet.A nyelvemmel is megnasznàlak!Addig nyalnàlak,mig sikitva elnem èlveznèl,ès könyörögnèl hogy tegyem màr be vègre a faszomat!
De elöbb jó kemènyre kellene szopnod! A torkod mèlyèig myomnàm!!Majd jó kemènyen basznàlak!Csak ugy csattogna a pinàd!Vëgül a szàdba èlveznèk!Jo erösen kiszopnàd belöle a gecit,mund egy cseppig!!!Addig szopnàd mig megint kemèny nem lenne,ès seggbe basznàlak vele.Nëgykèzlàb àllnàl,megmarknàm a hajadat,ës ugy hoznàlak rà tövig a faszomra,ès közbenondanàm hogy most belèdëlvezek,kis imàdnivalo ribancom!!!
Ès teleèlveznèm a seggedet!!
Szivesen nyalnàm,szopogatnàm gyönyörü pinàdat,ès seeggedet.A nyelvemmel is megnasznàlak!Addig nyalnàlak,mig sikitva elnem èlveznèl,ès könyörögnèl hogy tegyem màr be vègre a faszomat!
Ès teleèlveznèm a seggedet!!
[quote=henny][quote=henny][quote=ferenc21]Szia gyönyörü puncid van röktön fel allt a farkam nagyon izgató vagy[/quote]köszike![/quote]pont ezt akartam elérni hogy aki megnézi az lüktetö farokkal ne tudjon ellenálni a látványomnak és rögtön beinduljon a fantáziája mit tenne velem s forró lucskosodo lukaimmal...[/quote]szia hát nekem volna elképzeelésem mit tennék veled sőt imádom a lucskos puncit fu akkorát spricceltem a fotoidra uszot minden hidd el elképzeltem amint szépen lefejsz a lüktető vagináddal hu na megyek rá rántok még egyszer nem birom ki puszi a puncikádra.
szia hát nekem volna elképzeelésem mit tennék veled sőt imádom a lucskos puncit fu akkorát spricceltem a fotoidra uszot minden hidd el elképzeltem amint szépen lefejsz a lüktető vagináddal hu na megyek rá rántok még egyszer nem birom ki puszi a puncikádra.
[quote=henny][quote=ferenc21]Szia gyönyörü puncid van röktön fel allt a farkam nagyon izgató vagy[/quote]köszike![/quote]pont ezt akartam elérni hogy aki megnézi az lüktetö farokkal ne tudjon ellenálni a látványomnak és rögtön beinduljon a fantáziája mit tenne velem s forró lucskosodo lukaimmal...
Szia gyönyörü puncid van röktön fel allt a farkam nagyon izgató vagy
köszike!
pont ezt akartam elérni hogy aki megnézi az lüktetö farokkal ne tudjon ellenálni a látványomnak és rögtön beinduljon a fantáziája mit tenne velem s forró lucskosodo lukaimmal...
[quote=lll333ccc]Nagyon jó képek! Szívesen megdugnálak!! :)[/quote]örülök,h elnyertem tetszésedet és a kitárulkozott képeim felizgattak,és ilyen hatással van rád,jol esik olvasni...
Nagyon jó képek! Szívesen megdugnálak!! :)
örülök,h elnyertem tetszésedet és a kitárulkozott képeim felizgattak,és ilyen hatással van rád,jol esik olvasni...
[quote=Green]Csodálatos képek! :)[/quote]köszi,jol esik olvasni,h elnyerte a tetszésed a kitárulkozos,képeim és olyan hatást kelt amit szerettem volna.....
Csodálatos képek! :)
köszi,jol esik olvasni,h elnyerte a tetszésed a kitárulkozos,képeim és olyan hatást kelt amit szerettem volna.....
hu de szép délutánom van...remélem mindenkinek ilyen kellemesen telik és legalább ilyen élménye lessz.....akkorát masztiztam,itt fekszem kiterülve,lucskosan,bepisilve az élvezettöl,és várom,hogy jöjjön a párom és minden nyilásom tömje meg jol...:)
hu de szép délutánom van...remélem mindenkinek ilyen kellemesen telik és legalább ilyen élménye lessz.....akkorát masztiztam,itt fekszem kiterülve,lucskosan,bepisilve az élvezettöl,és várom,hogy jöjjön a párom és minden nyilásom tömje meg jol...:)
[quote=kovfer]imádom hogy ekkora kis ribanc vagy az én faszom is kemény mindig amikor olvaslak, most is keményen áll és verem a faszomat hiányzik a formás kis pinád úgy beledugnám a forró faszomat és keményen megbasználak vele hátulról közben a seggeded ujjaznám vadul. Már a gondolattól is lüktet a faszom amikor érezném hogy közel vagyok a megfordítanálak ráparancsolnék hogy nyisd ki a szád nyújtsd ki a nyelved és verd rá a gecimet a kezeddel. Éreznéd ahogy ráspriccel a forró gecim a nyelvedre még az arcodra is jutna. Most pedig szopd tisztára te ribanc!. Utána még biztos jó keményen élvezetig ujjaznám a pinádat. meg a seggedet :) De kemény most a faszom ezt írva neked.[/quote]ez szép volt....nem kell több ahoz,hogy elkezdjen lassan áradni a feltüzelt puncikámbol az áztato lucsok....érzem ahogy olvaslak bizsereg lüktet és dagad a pinám,mellem....ugy fel huztál vele,alig várom hogy a párommal megcsináljam szorol szora at amit
imádom hogy ekkora kis ribanc vagy az én faszom is kemény mindig amikor olvaslak, most is keményen áll és verem a faszomat hiányzik a formás kis pinád úgy beledugnám a forró faszomat és keményen megbasználak vele hátulról közben a seggeded ujjaznám vadul. Már a gondolattól is lüktet a faszom amikor érezném hogy közel vagyok a megfordítanálak ráparancsolnék hogy nyisd ki a szád nyújtsd ki a nyelved és verd rá a gecimet a kezeddel. Éreznéd ahogy ráspriccel a forró gecim a nyelvedre még az arcodra is jutna. Most pedig szopd tisztára te ribanc!. Utána még biztos jó keményen élvezetig ujjaznám a pinádat. meg a seggedet :) De kemény most a faszom ezt írva neked.
ez szép volt....nem kell több ahoz,hogy elkezdjen lassan áradni a feltüzelt puncikámbol az áztato lucsok....érzem ahogy olvaslak bizsereg lüktet és dagad a pinám,mellem....ugy fel huztál vele,alig várom hogy a párommal megcsináljam szorol szora at amit