[quote=jano35]hali!
tényleg unalmas...[/quote]OKE, lehet, hogy nektek nem tetszik, de attól még pillanatnyilag a TOP 10 élén van!
Tehát, van akiknek tetszik!
Ez jó hír!
OKE, lehet, hogy nektek nem tetszik, de attól még pillanatnyilag a TOP 10 élén van!
Tehát, van akiknek tetszik!
Ez jó hír!
[quote=jano35]hali!
tényleg unalmas...[/quote]Kedves Janó35!
Van itt elég látnivaló, biztos találsz kedvedre való képeket! Eddig 398997 képmegtekintés volt, és folyamatosan kedvező a megitélés. Ebbe belefér, hogy páran fanyalogtok!
Én például nem szeretem a kecske csöcsű nőket, de tudom, hogy vannak, akik élnek-halnak érte!
Izlések és pofonok különbözőek!
Hála Istennek!
Kedves Janó35!
Van itt elég látnivaló, biztos találsz kedvedre való képeket! Eddig 398997 képmegtekintés volt, és folyamatosan kedvező a megitélés. Ebbe belefér, hogy páran fanyalogtok!
Én például nem szeretem a kecske csöcsű nőket, de tudom, hogy vannak, akik élnek-halnak érte!
Izlések és pofonok különbözőek!
Hála Istennek!
[quote=shaft]Látom azért van egód!!!!!
Legalább a 80-as évekbeli rucikat és fehérneműket cseréld le a nődről!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És tényleg unalamasak, a képek felén szinte nincs semmi!!!!!!!!!
Amúgy ah gondolod én is felteszek 400 db fehér képet és akkor lehet szavazni majd :D !!!!!!!!!
csá[/quote]Nem tehetem, én beszéltem rá, hogy vegye fel azokat!
Vannak mások is akiknek tetszik, mert nézik a képeket!
Hogyan érted, hogy nincs semmi a képeken?
Nem tehetem, én beszéltem rá, hogy vegye fel azokat!
Vannak mások is akiknek tetszik, mert nézik a képeket!
Hogyan érted, hogy nincs semmi a képeken?
Látom azért van egód!!!!!
Legalább a 80-as évekbeli rucikat és fehérneműket cseréld le a nődről!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amúgy ah gondolod én is felteszek 400 db fehér képet és akkor lehet szavazni majd :D !!!!!!!!!
csá
Látom azért van egód!!!!!
csá
[quote=popopo]egyetértek az elöltem szólóval,unalmasak és sok van, KIT ÉRDEKELNEK?Töröld ki az összeset és kezd újra.[/quote]Kedves popopo és shaft!
Örvendetes, hogy egyetértetek. én szívesen megnézném a ti fotóiokat!
Hol találom azokat?
A mi fotóinkra sokan rákattintanak naponta, (nem ritka, hogy a nézettség meghaladja az ezret) addig nem töröljük ki azokat!
Lehet, hogy éppen ez zavar benneteket?
Kedves popopo és shaft!
Örvendetes, hogy egyetértetek. én szívesen megnézném a ti fotóiokat!
Hol találom azokat?
A mi fotóinkra sokan rákattintanak naponta, (nem ritka, hogy a nézettség meghaladja az ezret) addig nem töröljük ki azokat!
Lehet, hogy éppen ez zavar benneteket?
[quote=nyihaha]Régen nem jártam ezen az oldalon. Az egyik ok az, hogy ezt az undorító ráncos mellű, barna picsájú öregasszonyt kell látnom, mert felszavazza magát.[/quote]Azt hiszem kedves nyihaha, hogy te nem a mi képeinket nézegetted! Hahaha
Te is egy vagy a szavazógép fogaskerekei közül?
Azt hiszed más is olyan, mint te?
Hol vannak a te képeid?
Azt hiszem kedves nyihaha, hogy te nem a mi képeinket nézegetted! Hahaha
Te is egy vagy a szavazógép fogaskerekei közül?
Azt hiszed más is olyan, mint te?
Hol vannak a te képeid?
[quote=popopo]Állandóan itt vagy.Minek nyomulsz ennyire?[/quote]Te nem nyomúlsz, csak nézelődsz, ha nem tetszik, nézzél mást! Biztos találsz kedvedre valót!
Ha te jobb vagy, rakjál fel képeket! Szabad!
Te nem nyomúlsz, csak nézelődsz, ha nem tetszik, nézzél mást! Biztos találsz kedvedre valót!
Ha te jobb vagy, rakjál fel képeket! Szabad!