[quote=sercli][quote=pali62][quote=bogancs]PALIKA nem úgy kell a saját képedet a lista elejére állítani hogy a többiekére 1 -es adsz üdv.[/quote]Kedves BOGÁNCS!
Igazad van! Azonban én nem követtem el ilyesmit! Ma délelőtti helyzet, minket is meglepett, mert régen feltett képek kerültek a TOP 10-be, de úgy, hogy sok + szavazatot kaptak! Ezeket sem én követtem el!
Valaki, vagy valakik, most fedezték fel a kedvesem bájait! Ez egyébként a nézettségén is meglátszik![/quote]Á, nem te csináltad. Sohasem csaltál még itt ugye? Nem te vagy a főcsaló? Nekem is az jutott eszembe, ami Bogáncsnak. Érdekes módon mindig úgy kerülsz fel a top 10-be, hogy a jó képek eltünnek.[/quote]Serclikém! Az 1 pontos szavazatoknak te, illetve ti vagytok a bajnokai!
Ha a gecisképű kedvencetek Top 10-es helyzete veszélybe kerül, azonnal potyogattyátok az 1 pontosokat!
Ti csaltatok, és most is csaltok!
Nincs erkölcsi alapod bármit is a szememre vetned!
Maradjunk ennyiben!
Serclikém! Az 1 pontos szavazatoknak te, illetve ti vagytok a bajnokai!
Ha a gecisképű kedvencetek Top 10-es helyzete veszélybe kerül, azonnal potyogattyátok az 1 pontosokat!
Ti csaltatok, és most is csaltok!
Nincs erkölcsi alapod bármit is a szememre vetned!
Maradjunk ennyiben!
[quote=pali62][quote=bogancs]PALIKA nem úgy kell a saját képedet a lista elejére állítani hogy a többiekére 1 -es adsz üdv.[/quote]Kedves BOGÁNCS!
Igazad van! Azonban én nem követtem el ilyesmit! Ma délelőtti helyzet, minket is meglepett, mert régen feltett képek kerültek a TOP 10-be, de úgy, hogy sok + szavazatot kaptak! Ezeket sem én követtem el!
Valaki, vagy valakik, most fedezték fel a kedvesem bájait! Ez egyébként a nézettségén is meglátszik![/quote]Á, nem te csináltad. Sohasem csaltál még itt ugye? Nem te vagy a főcsaló? Nekem is az jutott eszembe, ami Bogáncsnak. Érdekes módon mindig úgy kerülsz fel a top 10-be, hogy a jó képek eltünnek.
PALIKA nem úgy kell a saját képedet a lista elejére állítani hogy a többiekére 1 -es adsz üdv.
Kedves BOGÁNCS!
Valaki, vagy valakik, most fedezték fel a kedvesem bájait! Ez egyébként a nézettségén is meglátszik!
Á, nem te csináltad. Sohasem csaltál még itt ugye? Nem te vagy a főcsaló? Nekem is az jutott eszembe, ami Bogáncsnak. Érdekes módon mindig úgy kerülsz fel a top 10-be, hogy a jó képek eltünnek.
[quote=bogancs]PALIKA nem úgy kell a saját képedet a lista elejére állítani hogy a többiekére 1 -es adsz üdv.[/quote]Kedves BOGÁNCS!
Valaki, vagy valakik, most fedezték fel a kedvesem bájait! Ez egyébként a nézettségén is meglátszik!
PALIKA nem úgy kell a saját képedet a lista elejére állítani hogy a többiekére 1 -es adsz üdv.
Kedves BOGÁNCS!
Szasztok irigykedve és egyben sóvárogva nézem a képket,a gyönyörű kedvesedről.Legszivessebben saját magam csinálnám a képeket róla.Gratulálok hozzá.Sziasztok
Szasztok irigykedve és egyben sóvárogva nézem a képket,a gyönyörű kedvesedről.Legszivessebben saját magam csinálnám a képeket róla.Gratulálok hozzá.Sziasztok
[quote=csopp01]ez már nagyon tág punci inkább popóba ott talán még szûk[/quote]Kedves csopp01!
Tévedni emberi dolog! Te ebbõl a punciból azt nézed ki, hogy lötyögõsre van tágítva! Tévedsz! nagyon is szûk punci amit látsz! A pompás szeméremajkak veleszületett sjátosságai közé tartozik!
Hidd el ezt n
ez már nagyon tág punci inkább popóba ott talán még szûk
Kedves csopp01!
Tévedni emberi dolog! Te ebbõl a punciból azt nézed ki, hogy lötyögõsre van tágítva! Tévedsz! nagyon is szûk punci amit látsz! A pompás szeméremajkak veleszületett sjátosságai közé tartozik!
Hidd el ezt n
[quote=csopp01]ez már nagyon tág punci inkább popóba ott talán még szûk[/quote]Kedves csopp01!
Hidd el ezt n
ez már nagyon tág punci inkább popóba ott talán még szûk
Kedves csopp01!
Hidd el ezt n