Aki egyfolytába nyomatja az 1 pontokat, legalább írja meg itt, miért szavazza le enyire!!! Mi a baja ezekkel a képekkel, mi nem tettsik neki ennyire! Vagy félsz leírni???
Aki egyfolytába nyomatja az 1 pontokat, legalább írja meg itt, miért szavazza le enyire!!! Mi a baja ezekkel a képekkel, mi nem tettsik neki ennyire! Vagy félsz leírni???
érdekes, hogy azok köpködnek a legjobban akik manipulálják, vagy manipulálták a szavazást. Ha továbbra is ez folyik minden érintett bannolva lesz!
További jó képfeltöltést/nézegetést!
érdekes, hogy azok köpködnek a legjobban akik manipulálják, vagy manipulálták a szavazást. Ha továbbra is ez folyik minden érintett bannolva lesz!
További jó képfeltöltést/nézegetést!
Ilyen képek láttán, nem bírok magammal ! ! ! Ez maga a csoda! 5x5x5x5x5 pont! Van rá mód hogy a gazáját is megismerhessem? ha igen jelezd!!! Puszi a legcsodássab puncidra!!!
Ilyen képek láttán, nem bírok magammal ! ! ! Ez maga a csoda! 5x5x5x5x5 pont! Van rá mód hogy a gazáját is megismerhessem? ha igen jelezd!!! Puszi a legcsodássab puncidra!!!
[quote=nagyho]Énis megtehetném ! gyõnyõrü puncid van.[/quote]Kedves NAGYHO most megnéztem, a képeiteket! Láttam van egy dundi puncika testközelben, kényeztethetd is. Adtam is rá egy 5-öst, hogy aztán meddig maradhat a TOP 10-ben, az fulmisi és társai döntik el!
Ez már csak így van manapság!
Kedves NAGYHO most megnéztem, a képeiteket! Láttam van egy dundi puncika testközelben, kényeztethetd is. Adtam is rá egy 5-öst, hogy aztán meddig maradhat a TOP 10-ben, az fulmisi és társai döntik el!
Ez már csak így van manapság!
[quote=Alexej]Arcnélküli ragyogás?[/quote]Igen, nem abból élünk, hogy mutogatjuk magunkat. Nem hinném, hogy a munkahelyünkön a mai világban megszilárdítaná helyzetünket, ha tudnák a fõnökök, hogy kiket ábrázolnak a képek!
Másrészrõl, te arcnélkül sem vagy látható, vagy ha igen, milyen néven? Szívesen megnénélek!
Igen, nem abból élünk, hogy mutogatjuk magunkat. Nem hinném, hogy a munkahelyünkön a mai világban megszilárdítaná helyzetünket, ha tudnák a fõnökök, hogy kiket ábrázolnak a képek!
Másrészrõl, te arcnélkül sem vagy látható, vagy ha igen, milyen néven? Szívesen megnénélek!
[quote=krom]ez nem különleges[/quote]Izlések, és pofonok különbözõek!
Bár, ha ez nem különleges, akkor milyen?
Meg szoktad néznia punit, mielõtt megdugod?
Izlések, és pofonok különbözõek!
Bár, ha ez nem különleges, akkor milyen?
Meg szoktad néznia punit, mielõtt megdugod?