Örülök, hogy megcsinálták a honlapot és mindenki csak egyszer szavazhat egy képre. Így ezek a képek is a méltó helyükre kerültek, a kettõ körüli átlaggal. Pali neked sem kopik majd a körmöd.
Örülök, hogy megcsinálták a honlapot és mindenki csak egyszer szavazhat egy képre. Így ezek a képek is a méltó helyükre kerültek, a kettõ körüli átlaggal. Pali neked sem kopik majd a körmöd.
[quote=krikk]jók a képeid csak kicsit már 1hangúak valami új jót tenne[/quote]Igazad van, korlátosak a lehetõségeink! Láthattad, egy fotó sem készült ágyban, párnák kozott, most már a jobb idõjárás miatt, többet lehetünk a szabadban, többféle fotó készülhet. Vannak még ötleteink!
Igazad van, korlátosak a lehetõségeink! Láthattad, egy fotó sem készült ágyban, párnák kozott, most már a jobb idõjárás miatt, többet lehetünk a szabadban, többféle fotó készülhet. Vannak még ötleteink!
[quote=pali62][quote=torma]Pali! Nagyon jók a képeid, látszik is, mert több ezer szavazatot kaptak egy nap alatt.[/quote]Kedves TORMA! A szavazatok tényleg a tetszést mutatják, a szám azonban túlzó, mert van egypár ferde érzésvilágú pasi, aki rengeteg gombnyomást áldoz arra, hogy a szavazataival, alacsony pontértékre nyomja a képeket![/quote]Én is adtam rá egy ötöst, de az édes keveset vitt fel.
Én is adtam rá egy ötöst, de az édes keveset vitt fel.
[quote=pali62][quote=torma]Pali! Nagyon jók a képeid, látszik is, mert több ezer szavazatot kaptak egy nap alatt.[/quote]Kedves TORMA! A szavazatok tényleg a tetszést mutatják, a szám azonban túlzó, mert van egypár ferde érzésvilágú pasi, aki rengeteg gombnyomást áldoz arra, hogy a szavazataival, alacsony pontértékre nyomja a képeket![/quote]Na most ezt nem értem. Dél körül az elsõ tízben volt két képed, akkor sok pozitív szavazó is van. De akkor sem értem hogy lehet több ezer. Én itt még új vagyok.
Pali! Nagyon jók a képeid, látszik is, mert több ezer szavazatot kaptak egy nap alatt.
Kedves TORMA! A szavazatok tényleg a tetszést mutatják, a szám azonban túlzó, mert van egypár ferde érzésvilágú pasi, aki rengeteg gombnyomást áldoz arra, hogy a szavazataival, alacsony pontértékre nyomja a képeket!
Na most ezt nem értem. Dél körül az elsõ tízben volt két képed, akkor sok pozitív szavazó is van. De akkor sem értem hogy lehet több ezer. Én itt még új vagyok.
[quote=torma]Pali! Nagyon jók a képeid, látszik is, mert több ezer szavazatot kaptak egy nap alatt.[/quote]Kedves TORMA! A szavazatok tényleg a tetszést mutatják, a szám azonban túlzó, mert van egypár ferde érzésvilágú pasi, aki rengeteg gombnyomást áldoz arra, hogy a szavazataival, alacsony pontértékre nyomja a képeket!
Pali! Nagyon jók a képeid, látszik is, mert több ezer szavazatot kaptak egy nap alatt.
Kedves TORMA! A szavazatok tényleg a tetszést mutatják, a szám azonban túlzó, mert van egypár ferde érzésvilágú pasi, aki rengeteg gombnyomást áldoz arra, hogy a szavazataival, alacsony pontértékre nyomja a képeket!
[quote=fitymatyi]Andika,velem nem jössz el az erdõbe?
A magaslesen én is odaadom a puskámat és lõhetsz vele egy bakot,na mit szólsz? :))[/quote]Nem sül el a puskád túl hamar? Mert akkor nem lehet vele célozni!
Andika,velem nem jössz el az erdõbe?
A magaslesen én is odaadom a puskámat és lõhetsz vele egy bakot,na mit szólsz? :))
Nem sül el a puskád túl hamar? Mert akkor nem lehet vele célozni!
[quote=fitymatyi]Igy van!
Nem ismer engem Andi (sajnos).
Nagyon jók a mostani képek is.
Pali,te egy rohadt mázlista ember vagy.[/quote]Kedves FITYMATYI! Nem tagadom, tényleg szerencsés pasi vagyok, imádom ezta nõt! Nem csak gyönyörû, de csodálatos vele a szex is! Nem ismer határokat!
Igy van!
Nem ismer engem Andi (sajnos).
Nagyon jók a mostani képek is.
Pali,te egy rohadt mázlista ember vagy.
Kedves FITYMATYI! Nem tagadom, tényleg szerencsés pasi vagyok, imádom ezta nõt! Nem csak gyönyörû, de csodálatos vele a szex is! Nem ismer határokat!
[quote=puncici]Robigo! Szerintem te a pali62 vagy, csak más néven, annyira áradozol.[/quote]Szia Puncici! A 129. hozzászólást te tetted. Megdorgáltál, hogy miért vitatkozok azokkal, akiknek nem tetszenek az általam felrakott képek! Igazad volt! El kell fogadni a más véleményeket is! Pesze csak akkor van igazad, ha te is elfogadod, hogy leht olyan vélemény, amely nem egyezik a tiéddel! Nem tudom, hogy kicsoda ROBIGO,NAGYHO, FITYMATYI,BABAFEJ,TAMASFX, FATAL, stb. ugye nem gondolod, hogy ez mind én vagyok! Vannak, akik nem értenek egyet veled! Fogadd el!
Robigo! Szerintem te a pali62 vagy, csak más néven, annyira áradozol.
Szia Puncici! A 129. hozzászólást te tetted. Megdorgáltál, hogy miért vitatkozok azokkal, akiknek nem tetszenek az általam felrakott képek! Igazad volt! El kell fogadni a más véleményeket is! Pesze csak akkor van igazad, ha te is elfogadod, hogy leht olyan vélemény, amely nem egyezik a tiéddel! Nem tudom, hogy kicsoda ROBIGO,NAGYHO, FITYMATYI,BABAFEJ,TAMASFX, FATAL, stb. ugye nem gondolod, hogy ez mind én vagyok! Vannak, akik nem értenek egyet veled! Fogadd el!