[quote=Andrea65][quote=fulmisi][quote=Babafej]És most is pali62 képe az elsõ:)))))[/quote]Hát persze, mert addig szavazza, amíg véres nem lesz az ujja. Bevallotta, hogy csal.[/quote]Ami a csalást illeti, felülmúlhatatlanok vagytok! Remélem el vagytok tellve önmagatok szépségétõl, ügyességétõl, és becsületességétõl![/quote]Két l-nyire nem vagyok eltelve, csak egy l-nyire.
na most hagyjátok abba az összevissza szavazgatást meg ugyanazon képek állandó feltöltését, különben bannolva lesztek. levél nem ment, kinek inge vegye magára!
na most hagyjátok abba az összevissza szavazgatást meg ugyanazon képek állandó feltöltését, különben bannolva lesztek. levél nem ment, kinek inge vegye magára!
[quote=fulmisi][quote=Babafej]És most is pali62 képe az elsõ:)))))[/quote]Hát persze, mert addig szavazza, amíg véres nem lesz az ujja. Bevallotta, hogy csal.[/quote]Ami a csalást illeti, felülmúlhatatlanok vagytok! Remélem el vagytok tellve önmagatok szépségétõl, ügyességétõl, és becsületességétõl!
És most is pali62 képe az elsõ:)))))
Hát persze, mert addig szavazza, amíg véres nem lesz az ujja. Bevallotta, hogy csal.
Ami a csalást illeti, felülmúlhatatlanok vagytok! Remélem el vagytok tellve önmagatok szépségétõl, ügyességétõl, és becsületességétõl!
[quote=fulmisi][quote=Babafej]És most is pali62 képe az elsõ:)))))[/quote]Hát persze, mert addig szavazza, amíg véres nem lesz az ujja. Bevallotta, hogy csal.[/quote]Kedves Fulmisi!
Valószínû, hogy te is Sercli-hez, és a köréhez tartozol! Semmi baj, de milyen alapon akarjátok kisajátítani a TOPKÉPEK fölötti sorrend eldöntését?
Ne vitatkozzunk a továbbiakban!
Ne is avatkozzunk be, bízzuk a sorrendet a nagyközönség bölcsességére!
És most is pali62 képe az elsõ:)))))
Hát persze, mert addig szavazza, amíg véres nem lesz az ujja. Bevallotta, hogy csal.
Kedves Fulmisi!
Valószínû, hogy te is Sercli-hez, és a köréhez tartozol! Semmi baj, de milyen alapon akarjátok kisajátítani a TOPKÉPEK fölötti sorrend eldöntését?
Ne vitatkozzunk a továbbiakban!
Ne is avatkozzunk be, bízzuk a sorrendet a nagyközönség bölcsességére!
Kedves Pali és Sercli, a nagyobb nemzetközi amatõr albumoknál egy regisztráló 1-szer szavazhat, így nincs ilyen manipulálás. Még egy dolgot illene tanulni a szép hazánkban, hogy a becsmérlõ hozzá szólásokat, máshol nem alkalmazzák. Van még mit tanulnunk, ha tetszik hozzá szólunk, ha nem tiszteljük azt hogy megtisztelt a képekkel. További jó szorakozást.
Kedves Pali és Sercli, a nagyobb nemzetközi amatõr albumoknál egy regisztráló 1-szer szavazhat, így nincs ilyen manipulálás. Még egy dolgot illene tanulni a szép hazánkban, hogy a becsmérlõ hozzá szólásokat, máshol nem alkalmazzák. Van még mit tanulnunk, ha tetszik hozzá szólunk, ha nem tiszteljük azt hogy megtisztelt a képekkel. További jó szorakozást.
[quote=sercli]Folyt: Természetesen ezeket számokkal, kategóriákkal jellemezzük. Ha az emberek punci- illetve nõízlésérõl is feltételezzük, hogy normális eloszlásúak, akkor haranggörbét kapunk, amelyrõl kifejtetem, hogy szerintem a fekete, szõrös, büdös, öreg-tõl a rózsaszín, szõrtelen, fiatal, illatosig terjedõ skálán valószínüleg az utóbbinál lenne a csúcs.[/quote]Mi van sercli? Alszotok, már 3 perce egy pali62 kép van a top 10 elején?
Folyt: Természetesen ezeket számokkal, kategóriákkal jellemezzük. Ha az emberek punci- illetve nõízlésérõl is feltételezzük, hogy normális eloszlásúak, akkor haranggörbét kapunk, amelyrõl kifejtetem, hogy szerintem a fekete, szõrös, büdös, öreg-tõl a rózsaszín, szõrtelen, fiatal, illatosig terjedõ skálán valószínüleg az utóbbinál lenne a csúcs.
Mi van sercli? Alszotok, már 3 perce egy pali62 kép van a top 10 elején?
Folyt: Természetesen ezeket számokkal, kategóriákkal jellemezzük. Ha az emberek punci- illetve nõízlésérõl is feltételezzük, hogy normális eloszlásúak, akkor haranggörbét kapunk, amelyrõl kifejtetem, hogy szerintem a fekete, szõrös, büdös, öreg-tõl a rózsaszín, szõrtelen, fiatal, illatosig terjedõ skálán valószínüleg az utóbbinál lenne a csúcs.
Kedves Pali! Bár én nem dicsekszem vele, hogy mit tanultam és mit nem, felvilágosítanálak, higy tisztában vagyok vele mi a gauss-görbe. Sõt téged is felvilágosítalak: A Gauss-görbe a normális eloszlás sûrûségfüggvénye és nem számokra vonatkozik hanem valamely jelenség, mérési eredmény stb bekövetkezési valószínûségét határozza meg.
Kedves Pali! Bár én nem dicsekszem vele, hogy mit tanultam és mit nem, felvilágosítanálak, higy tisztában vagyok vele mi a gauss-görbe. Sõt téged is felvilágosítalak: A Gauss-görbe a normális eloszlás sûrûségfüggvénye és nem számokra vonatkozik hanem valamely jelenség, mérési eredmény stb bekövetkezési valószínûségét határozza meg.
[quote=sercli]Kedeves Pali! Örülök, hogy tanult ember lévén ismered a statisztika rejtelemeit. Én ugyan csak egy egyszerû halandó vagyok, de annyit azért sejtek, hogy a nagy számok törvénye egyenletes eloszlás esetén ad egyenletes eloszlást (pl lottószámok). Az emberek ízlése pedig nem ilyen eloszlású. Azaz pl a cukros, lekváros fõzelék kevésbé jön be nekik, mint a normálisan elkészített. Így van ez a nõkkel is. A fiatal, nem túl kövér, rózsaszín puncisok kedveltebbek ált[/quote]az elsõ hozzászólásomról lemaradt: körül alakulna ki a gauss-görbe csúcsa.
Kedeves Pali! Örülök, hogy tanult ember lévén ismered a statisztika rejtelemeit. Én ugyan csak egy egyszerû halandó vagyok, de annyit azért sejtek, hogy a nagy számok törvénye egyenletes eloszlás esetén ad egyenletes eloszlást (pl lottószámok). Az emberek ízlése pedig nem ilyen eloszlású. Azaz pl a cukros, lekváros fõzelék kevésbé jön be nekik, mint a normálisan elkészített. Így van ez a nõkkel is. A fiatal, nem túl kövér, rózsaszín puncisok kedveltebbek ált
az elsõ hozzászólásomról lemaradt: körül alakulna ki a gauss-görbe csúcsa.
Folyt: A játékról: ezekszerint Te nyíltan elismered, hogy csalással juttatod fel a képeidet az elsõ helyekre. Én azt mondtam nem szavazgatok, értelmetlen, csak nézelõdöm. De ha már matematikát emlegettél: menniy esélyed van az általad említett játékben? Ahhoz, hogy 4 feletti átlagot érj el, hány 5-ös szavazat kell egy db egyesre, hogy elérjed a négyes átlagot? Ezt könnyû kiszámolni. Ekkora hátránnyal nem játszanék, de lelked rajta, majd figyelek néha :). A webm
Folyt: A játékról: ezekszerint Te nyíltan elismered, hogy csalással juttatod fel a képeidet az elsõ helyekre. Én azt mondtam nem szavazgatok, értelmetlen, csak nézelõdöm. De ha már matematikát emlegettél: menniy esélyed van az általad említett játékben? Ahhoz, hogy 4 feletti átlagot érj el, hány 5-ös szavazat kell egy db egyesre, hogy elérjed a négyes átlagot? Ezt könnyû kiszámolni. Ekkora hátránnyal nem játszanék, de lelked rajta, majd figyelek néha :). A webm
Kedeves Pali! Örülök, hogy tanult ember lévén ismered a statisztika rejtelemeit. Én ugyan csak egy egyszerû halandó vagyok, de annyit azért sejtek, hogy a nagy számok törvénye egyenletes eloszlás esetén ad egyenletes eloszlást (pl lottószámok). Az emberek ízlése pedig nem ilyen eloszlású. Azaz pl a cukros, lekváros fõzelék kevésbé jön be nekik, mint a normálisan elkészített. Így van ez a nõkkel is. A fiatal, nem túl kövér, rózsaszín puncisok kedveltebbek ált
Folytatás SERCLI-nek! Ha annyira nem tetszenek az általam felrakott képek a nagyközönségnek, akkor szerinted, kedves SERCLI, miért volt 33136 nézõje ezeknek a képeknek az utóbbi 10 napban?
Talán mégis csak tetszik a többségnek! Lásd be! Szép a nõ van mit megmutatnia!!!
Nme csak nekem tetszik!!!
Folytatás SERCLI-nek! Ha annyira nem tetszenek az általam felrakott képek a nagyközönségnek, akkor szerinted, kedves SERCLI, miért volt 33136 nézõje ezeknek a képeknek az utóbbi 10 napban?
Talán mégis csak tetszik a többségnek! Lásd be! Szép a nõ van mit megmutatnia!!!
Nme csak nekem tetszik!!!
[quote=sercli]Pali! Én megértem, hogy neked tetszik ez a pina, bár sokunknak nem. De miért szavazod fel állandóan az elsõ helyre? Azért, ha õszinte vagy önmagadhoz és nem a mérhetetlen egoizmusod vezérel, akkor beláthatnád, hogy nem oda való. Bízd ezt külsõ megitélésre, ne te döntds el. Én nem szavazgatok, de látom vannak, akik megteszik helyettem.[/quote]Folytatom: Feltornázott kedvencem, pillanatok alatt esett, mondjuk 2 pontot! Ez nem manipulált körülmények között, nem lehetséges. Ezek a szabályok nekem nem tetszenek, írtam is a web-mesternek, bírom az ígéretét, hogy a rendszre fejlesztésével, megakadályozzák, hogy egy regisztrál, végtelen sok szavazatot adhasson le, ugyanarra a képre. Addig viszont, a ti szabályotok szerint folyik a játék! Mert ugye, ez játék?
Pali! Én megértem, hogy neked tetszik ez a pina, bár sokunknak nem. De miért szavazod fel állandóan az elsõ helyre? Azért, ha õszinte vagy önmagadhoz és nem a mérhetetlen egoizmusod vezérel, akkor beláthatnád, hogy nem oda való. Bízd ezt külsõ megitélésre, ne te döntds el. Én nem szavazgatok, de látom vannak, akik megteszik helyettem.
Folytatom: Feltornázott kedvencem, pillanatok alatt esett, mondjuk 2 pontot! Ez nem manipulált körülmények között, nem lehetséges. Ezek a szabályok nekem nem tetszenek, írtam is a web-mesternek, bírom az ígéretét, hogy a rendszre fejlesztésével, megakadályozzák, hogy egy regisztrál, végtelen sok szavazatot adhasson le, ugyanarra a képre. Addig viszont, a ti szabályotok szerint folyik a játék! Mert ugye, ez játék?
[quote=sercli]Pali! Én megértem, hogy neked tetszik ez a pina, bár sokunknak nem. De miért szavazod fel állandóan az elsõ helyre? Azért, ha õszinte vagy önmagadhoz és nem a mérhetetlen egoizmusod vezérel, akkor beláthatnád, hogy nem oda való. Bízd ezt külsõ megitélésre, ne te döntds el. Én nem szavazgatok, de látom vannak, akik megteszik helyettem.[/quote]Kedves SERCLI! Én tanultam statisztikát,az általad preferált képek, a nagyszámok törvénye alapján, beláthatod, nem lehetnének állandóan az elsõ 10-ben!
Szépek, de nem annyira!
Ha a nagyközönségra lenne bízva, mint ahogy talán(?)eredetileg a lap szerkesztõi kitalálták, akkor nem ez az állandó, általatok kedvelt képcsoport lenne a TOP 10-ben!
Én nem teszek mást, ímint az általatok kitalált idétlen játékszabályokat fogadom el, és ahhoz alkalmazkodom
Pali! Én megértem, hogy neked tetszik ez a pina, bár sokunknak nem. De miért szavazod fel állandóan az elsõ helyre? Azért, ha õszinte vagy önmagadhoz és nem a mérhetetlen egoizmusod vezérel, akkor beláthatnád, hogy nem oda való. Bízd ezt külsõ megitélésre, ne te döntds el. Én nem szavazgatok, de látom vannak, akik megteszik helyettem.
Kedves SERCLI! Én tanultam statisztikát,az általad preferált képek, a nagyszámok törvénye alapján, beláthatod, nem lehetnének állandóan az elsõ 10-ben!
Szépek, de nem annyira!
Ha a nagyközönségra lenne bízva, mint ahogy talán(?)eredetileg a lap szerkesztõi kitalálták, akkor nem ez az állandó, általatok kedvelt képcsoport lenne a TOP 10-ben!
Én nem teszek mást, ímint az általatok kitalált idétlen játékszabályokat fogadom el, és ahhoz alkalmazkodom