hát a képeidet elnézve nem is csodálkozom, mert még a 99-évessel is kikezdesz ..., neked Ő is nagyon bejön :D
[quote=lefety]Szia Beácska! Szuper vagy, mint mindig, majd szétdurran a faszom Tőled![/quote]
hát a képeidet elnézve nem is csodálkozom, mert még a 99-évessel is kikezdesz ..., neked Ő is nagyon bejön :D
[quote=asdf]Hát Beácska20 , te sem éppen egy matyó hímzés.[/quote]
"Paralel" te egészen biztos, hogy valami kiugró szépségű matyó-hímzés vagy, az itt NEM található képeidet elnézve . . ., vagy más oka van, hogy itt képekkel sem mered felvállalni magadat?
"Paralel" te egészen biztos, hogy valami kiugró szépségű matyó-hímzés vagy, az itt NEM található képeidet elnézve . . ., vagy más oka van, hogy itt képekkel sem mered felvállalni magadat?
[quote=Beácska20][quote=norcy.76]Szerintem is kamuzik!Kér képet küldeni meg nem mer!Nemmeri megirni hogy merre lakik!Talizni se mer![/quote]
Először is, te kerestél meg emailban szexre. nem tudtam ki vagy, látni akartalak, de a kapott képek alapján szóba sem jöhet találkozás sem, nem ám szex! az kevés, hogy tetszik a faszod, de a test többi része nem nyert! A csajok vonzanak inkább, de nem akarom bántani a párod, de az ugyancsak meg van hízva, rettentő kövér, de biztosan vannak akiknek tetszik, nekem nem!!! Talizni merek veled, de csak egyetlen feltétellel! keress olyan fülkét, amin van egy akkora luk, amin éppen átfér a faszod, és én nem tudom ki van a fal másik oldalán, úgy kiverem neked, még le is szoplak, de kizárólag csak így!!![/quote]
Hát Beácska20 , te sem éppen egy matyó hímzés.
[quote=norcy.76]Szerintem is kamuzik!Kér képet küldeni meg nem mer!Nemmeri megirni hogy merre lakik!Talizni se mer![/quote]
Először is, te kerestél meg emailban szexre. nem tudtam ki vagy, látni akartalak, de a kapott képek alapján szóba sem jöhet találkozás sem, nem ám szex! az kevés, hogy tetszik a faszod, de a test többi része nem nyert! A csajok vonzanak inkább, de nem akarom bántani a párod, de az ugyancsak meg van hízva, rettentő kövér, de biztosan vannak akiknek tetszik, nekem nem!!! Talizni merek veled, de csak egyetlen feltétellel! keress olyan fülkét, amin van egy akkora luk, amin éppen átfér a faszod, és én nem tudom ki van a fal másik oldalán, úgy kiverem neked, még le is szoplak, de kizárólag csak így!!!
Szerintem is kamuzik!Kér képet küldeni meg nem mer!Nemmeri megirni hogy merre lakik!Talizni se mer!
Először is, te kerestél meg emailban szexre. nem tudtam ki vagy, látni akartalak, de a kapott képek alapján szóba sem jöhet találkozás sem, nem ám szex! az kevés, hogy tetszik a faszod, de a test többi része nem nyert! A csajok vonzanak inkább, de nem akarom bántani a párod, de az ugyancsak meg van hízva, rettentő kövér, de biztosan vannak akiknek tetszik, nekem nem!!! Talizni merek veled, de csak egyetlen feltétellel! keress olyan fülkét, amin van egy akkora luk, amin éppen átfér a faszod, és én nem tudom ki van a fal másik oldalán, úgy kiverem neked, még le is szoplak, de kizárólag csak így!!!