[quote=kovfer]Egyszerűen gyönyörű a puncid, nem tudnék betelni vele. jó hosszan beletemetném az egész arcomat, csak azért tudnál elvenni onnan hogy azokat a szép nagy melleidet is körbe nyalogathassam, szopogathassam.
Már a gondolatra is keményen áll a farkam....[/quote]gyere és nyald szėt a puncimat miközben kėt ujjacskád jacik a puncimban
gyere és nyald szėt a puncimat miközben kėt ujjacskád jacik a puncimban
[quote=kovfer]Egyszerűen gyönyörű a puncid, nem tudnék betelni vele. jó hosszan beletemetném az egész arcomat, csak azért tudnál elvenni onnan hogy azokat a szép nagy melleidet is körbe nyalogathassam, szopogathassam.
Már a gondolatra is keményen áll a farkam....[/quote]gyere és nyald szėt a puncimat miközben kėt ujjacskád jacik a puncimban
gyere és nyald szėt a puncimat miközben kėt ujjacskád jacik a puncimban
Egyszerűen gyönyörű a puncid, nem tudnék betelni vele. jó hosszan beletemetném az egész arcomat, csak azért tudnál elvenni onnan hogy azokat a szép nagy melleidet is körbe nyalogathassam, szopogathassam.
Már a gondolatra is keményen áll a farkam....
Egyszerűen gyönyörű a puncid, nem tudnék betelni vele. jó hosszan beletemetném az egész arcomat, csak azért tudnál elvenni onnan hogy azokat a szép nagy melleidet is körbe nyalogathassam, szopogathassam.
Már a gondolatra is keményen áll a farkam....
[quote=lacivagyok]Hellóka...előbb egy finom nyalással nyitnák....ameddig birod és jöhet majd utána :-)[/quote]sokáig bírom a nyalást utána keményen szeretem a behatolást a puncimba
sokáig bírom a nyalást utána keményen szeretem a behatolást a puncimba
[quote=punci89]Ott is lenne mit teli tölteni. Első a cici aztán jöhet a punci[/quote]de akkor birnod kell mert a párom is háromszor el élvez benem órákig tartó szexet szeretem
de akkor birnod kell mert a párom is háromszor el élvez benem órákig tartó szexet szeretem
[quote=Ronnie]Nagyon kívánatos vagy! Alaposan és hosszan meg akarlak dugni. Remélem egyszer járhat benned a farkam. Utána pedig tocsognál a spermámban..[/quote]de jó lenne élvezném
[quote=lacivagyok]Én élvezésig nyalnám...a kis édes puncidat míg csak nem teljesen a szám közt el nem remegsz :-)[/quote]szeretném élvezni közbe finoman viszonoznam a farkincadon míg elnem élvezel a számba
szeretném élvezni közbe finoman viszonoznam a farkincadon míg elnem élvezel a számba