[quote=frankie1975]gyönyörü, kivánatos punci...
kényeztetném a nagy farkammal, a játékos nyelvemmel, és ahogy csak akarod... ;)[/quote]
Küldj egy arcképet magadról , mert az nincs fent Rólad , az email cím gyuri0926@gmail.com
Pusza : Márti
Küldj egy arcképet magadról , mert az nincs fent Rólad , az email cím gyuri0926@gmail.com
[quote=droyd]Hello! Tényleg kivánosak vagytok! Mi is ismerkednénk közös játékokhoz. De csak ha komoly a dolog.[/quote]
A baj az , hogy mások megkeresése nem komoly , de , ha Tietek az annak csak örülni tudunk , jó lenne látni kicsit többet sejtető képet
A baj az , hogy mások megkeresése nem komoly , de , ha Tietek az annak csak örülni tudunk , jó lenne látni kicsit többet sejtető képet
[quote=nagyho]Én szívesen izgatnám a kéj barlangod közbe a kis újacskáim benned játszadoznának én a nyelvemel eljuttatnálak a csúcsra:)
közben a párod meg az én kis kéjbarlangommal élvezkedhetne puszi oda Nagy Honé :)[/quote]
Köszi szépen a leveledet , imádnám , ha a csúcsra jutatnál most 26-03 ig nem vagyunk elérhetőek itthon ,de 04-én beszéljük meg a találkát , írj nekünk gyuri0926@gamail.com
Alig várom , hogy kielégíts
Márti
Köszi szépen a leveledet , imádnám , ha a csúcsra jutatnál most 26-03 ig nem vagyunk elérhetőek itthon ,de 04-én beszéljük meg a találkát , írj nekünk gyuri0926@gamail.com
Én szívesen izgatnám a kéj barlangod közbe a kis újacskáim benned játszadoznának én a nyelvemel eljuttatnálak a csúcsra:)
közben a párod meg az én kis kéjbarlangommal élvezkedhetne puszi oda Nagy Honé :)
Én szívesen izgatnám a kéj barlangod közbe a kis újacskáim benned játszadoznának én a nyelvemel eljuttatnálak a csúcsra:)
közben a párod meg az én kis kéjbarlangommal élvezkedhetne puszi oda Nagy Honé :)
[quote=space870]nagyon jó húúúús!!!!!még képeket[/quote]
Sziasztok !
A párod ha benne van a lányos játékban , akkor megbeszélhetünk egy szex talit .
M&Gy
Sziasztok !
A párod ha benne van a lányos játékban , akkor megbeszélhetünk egy szex talit .
[quote=BIZSU19710522]Egy KÖzÖs Sex VelÜnk?????????[/quote]
Természetesen minden lehetséges , egy feltétel van , a párom tényleg akar leszbikus szexet , ha ez a pároddal megy oké .
Jelenleg 1 db kép van fennt , légyszíves küldj a gyuri0926@gmail.com-ra fotókat magatokról , viszonzásképp én is küldök és megbeszéljük a továbbiakat , a párom imádja a faszt is.
Természetesen minden lehetséges , egy feltétel van , a párom tényleg akar leszbikus szexet , ha ez a pároddal megy oké .
Jelenleg 1 db kép van fennt , légyszíves küldj a gyuri0926@gmail.com-ra fotókat magatokról , viszonzásképp én is küldök és megbeszéljük a továbbiakat , a párom imádja a faszt is.
[quote=geza36]Sziasztok ! Nagyon gusztusos kívánatos a hölgy aképeiden! A képek alatt lévö kéréseket utasításokat hogy lehetne megtenni?? :) mentek az 5-ösök[/quote]
Hát látatlanul nehéz bármit mondanom Neked , a hölgy választ , de ahhoz minimum látni kell fotót .
Hát látatlanul nehéz bármit mondanom Neked , a hölgy választ , de ahhoz minimum látni kell fotót .
[quote=nagyágyú]Szia.lenne Kedved Ismerkedni Velem????????� Rj.......pusy[/quote]
Édes vagy ,de husos punim ellenére , szűk vagyok ,a TE méreted nekem "bevetetlen" őszintén sajnálom.
Kb 18 cm-es az ami kedvenc hosszam és még bebirom fogadni.
Puszi
Édes vagy ,de husos punim ellenére , szűk vagyok ,a TE méreted nekem "bevetetlen" őszintén sajnálom.
Kb 18 cm-es az ami kedvenc hosszam és még bebirom fogadni.