[quote=joe][quote=MANMERCI2000]Szeretnék szomszéd lenni![/quote]
kukkolnád? vagy próbálnál mást is?[/quote] Nem próbálnám ha hagyná tenném a dolgom kívánsága szerint!!:)
Nem próbálnám ha hagyná tenném a dolgom kívánsága szerint!!:)
[quote=joe][quote=Tomi1989]nagyon szép nejed van. jól kinyalnám majd megdugnám elölről és hátulról is.[/quote]
Köszi! Nekem nem lenne kifogásom ellene...szeretem élveztetni és ha más élvezteti, bár olyan már régen volt.[/quote]
Hát ha van kedve a hölgynek egy jó kis szexhez akkor írjatok :) ahányszor megnézem a képeitek mindig feláll a farkam a nejedre és úgy megbasznám elölről és hátulról is
nagyon szép nejed van. jól kinyalnám majd megdugnám elölről és hátulról is.
Köszi! Nekem nem lenne kifogásom ellene...szeretem élveztetni és ha más élvezteti, bár olyan már régen volt.
Hát ha van kedve a hölgynek egy jó kis szexhez akkor írjatok :) ahányszor megnézem a képeitek mindig feláll a farkam a nejedre és úgy megbasznám elölről és hátulról is
[quote=Tomi1989]nagyon szép nejed van. jól kinyalnám majd megdugnám elölről és hátulról is.[/quote]
Köszi! Nekem nem lenne kifogásom ellene...szeretem élveztetni és ha más élvezteti, bár olyan már régen volt.
nagyon szép nejed van. jól kinyalnám majd megdugnám elölről és hátulról is.
[quote=joe][quote=hamvas14]Feleségedből egyvalami hiányzik.....Én.[/quote]
Köszi! Próbálom magam is pótolni a hiányt,de megnézném, ahogy te betömöd eme hézagot....[/quote]
Feleségedből egyvalami hiányzik.....Én.
Köszi! Próbálom magam is pótolni a hiányt,de megnézném, ahogy te betömöd eme hézagot....
[quote=hamvas14]Feleségedből egyvalami hiányzik.....Én.[/quote]
Köszi! Próbálom magam is pótolni a hiányt,de megnézném, ahogy te betömöd eme hézagot....
Feleségedből egyvalami hiányzik.....Én.
[quote=joe][quote=hamvas14]Nagyon jó képek....megkostolnám.[/quote]köszi...kóstolás lent...szájjal....aztán...[/quote]Kóstolás után beleélveznék a punciba....