szi a detto ugyanolyan pár vagyunk mint ti alkatra ugyanugy nézunk ki mint ti még a farok is stimmel. légyszi irjatok egy emilt nekem h felvehessuk egymassal a kapcsolatot és hogy tudjak képeket kuldeni nektek magunkról. a többit emilben megbeszeljuk kösz
harmasban72@freemail.hu
szi a detto ugyanolyan pár vagyunk mint ti alkatra ugyanugy nézunk ki mint ti még a farok is stimmel. légyszi irjatok egy emilt nekem h felvehessuk egymassal a kapcsolatot és hogy tudjak képeket kuldeni nektek magunkról. a többit emilben megbeszeljuk kösz
[quote=Majki2006]Üdv! Szívesen beszállnék hozzátok egy kis hancurra!![/quote]
Én örömmel benne lennék, szeretem ha az asszony jól el van látva.Amíg fiatalbb volt, jobban benne volt ilyesmiben. Ha van kedved, pár levelet válthatunk (képekkel). pussybarber@freemail.hu
Én örömmel benne lennék, szeretem ha az asszony jól el van látva.Amíg fiatalbb volt, jobban benne volt ilyesmiben. Ha van kedved, pár levelet válthatunk (képekkel). pussybarber@freemail.hu
[quote=regos71]Jók vagytok! jó csaj![/quote]
köszi! Ti is! Cserélhetnénk képeket arccal is...nekünk nincs nagyon akciós, de pucér nejemről sok.természetesen privát marad!!!
pussybarber@freemail.hu
köszi! Ti is! Cserélhetnénk képeket arccal is...nekünk nincs nagyon akciós, de pucér nejemről sok.természetesen privát marad!!!
pussybarber@freemail.hu
[quote=horvat:csabi]nagyon meg is tömnén lehet?[/quote]
Ekkora farokkal, ami neked van, biztos nagyon élvezné...felőlem lehetne, én meg nézném ahogy tömöd..sajnos mostanában nem akar belemenni ilyen kefélésekbe...
Ekkora farokkal, ami neked van, biztos nagyon élvezné...felőlem lehetne, én meg nézném ahogy tömöd..sajnos mostanában nem akar belemenni ilyen kefélésekbe...
[quote=dozsa09]Ugylátom sajna a nejed nem hajlik a dolog felé , pedig szépen lelenne ápolva hátulról , téged meg jól leszopna ![/quote]
Elhiheted, hogy én jobban sajnálom...
[quote=fsz2009]Szia! Tetszik a hölgy,szívesen beszálnék harmadiknak.[/quote]
köszi! én örömmel ráültetném a karódra, de már nem akar hármasban, pediig régebben volt olyan...
köszi! én örömmel ráültetném a karódra, de már nem akar hármasban, pediig régebben volt olyan...
[quote=akárkike]ok...hátha,neki is tetszeni fog:)mindenestre jól hangzik......[/quote]
hát..megmutattam neki. Azt mondta jó farok, de mikor előhoztam, hogy szophatná, akkor azt mondta neki elég az enyém is...még próbálkozom....
hát..megmutattam neki. Azt mondta jó farok, de mikor előhoztam, hogy szophatná, akkor azt mondta neki elég az enyém is...még próbálkozom....
[quote=joe][quote=dozsa09]Szivesen dugnám , föleg hátulról a nejed ,lehetne ? Ha gondolod add meg az msn cimed ha van és megdumálhetjuk. webcamon is huncutkothatunk ha gondoljátok ?[/quote]
Én belemennék, sőt izgat..jól szopik, de nemigen tudná tövig nyelni a tiédet..négykézláb hátulról tömnéd, miközben nekem szopna...huhhh! majd meglátom mit szól a farkadhoz...[/quote]
Okés , ez a forgató könyv amit írtál részemről tökéletes lenne !
Okés , ez a forgató könyv amit írtál részemről tökéletes lenne !
[quote=dozsa09]Szivesen dugnám , föleg hátulról a nejed ,lehetne ? Ha gondolod add meg az msn cimed ha van és megdumálhetjuk. webcamon is huncutkothatunk ha gondoljátok ?[/quote]
Én belemennék, sőt izgat..jól szopik, de nemigen tudná tövig nyelni a tiédet..négykézláb hátulról tömnéd, miközben nekem szopna...huhhh! majd meglátom mit szól a farkadhoz...
Szivesen dugnám , föleg hátulról a nejed ,lehetne ? Ha gondolod add meg az msn cimed ha van és megdumálhetjuk. webcamon is huncutkothatunk ha gondoljátok ?
Én belemennék, sőt izgat..jól szopik, de nemigen tudná tövig nyelni a tiédet..négykézláb hátulról tömnéd, miközben nekem szopna...huhhh! majd meglátom mit szól a farkadhoz...
[quote=akárkike]üdv.ha esetleg érdekelne egy ilyen farok?be lehet szállni?[/quote]
Elhiheted, örömmel látnám, ahogy szopja, vagy beleül esetleg hátulról nyomod neki tövig...de csak annyit ígérhetek, hogy megmutatom a farkad képét neki...
üdv.ha esetleg érdekelne egy ilyen farok?be lehet szállni?
Elhiheted, örömmel látnám, ahogy szopja, vagy beleül esetleg hátulról nyomod neki tövig...de csak annyit ígérhetek, hogy megmutatom a farkad képét neki...
Szivesen dugnám , föleg hátulról a nejed ,lehetne ? Ha gondolod add meg az msn cimed ha van és megdumálhetjuk. webcamon is huncutkothatunk ha gondoljátok ?
[quote=space870]igazán jó bőr főleg azok a természetes igazi csöcsök lógatnám a számba és szopnám mig a farkam kényeztetné[/quote]
Ahogy mondod! És szívesen megnézném, sőt segítenék...de nincs okod panaszra a te párodat is nagyon jó lehet hágni...
igazán jó bőr főleg azok a természetes igazi csöcsök lógatnám a számba és szopnám mig a farkam kényeztetné
Ahogy mondod! És szívesen megnézném, sőt segítenék...de nincs okod panaszra a te párodat is nagyon jó lehet hágni...