[quote=joe][quote=elemér]Nagyon sexi a nejed! Ilyen farokkal jól megkefélhetnéd, hogy csak sikoltozzon!![/quote]
Nyugodten.Kóstold, nyald, keféld meg!!
Nagyon sexi a nejed! Ilyen farokkal jól megkefélhetnéd, hogy csak sikoltozzon!!
[quote=gery.69]hude megszopnám azokat a csecseket[/quote]
Kis hamis! A csecseket szopnád , aztán a pináját nyalnád...majd jól megbasznád..Nekem nincs ellenemre!
hude megszopnám azokat a csecseket
Kis hamis! A csecseket szopnád , aztán a pináját nyalnád...majd jól megbasznád..Nekem nincs ellenemre!
[quote=mrxxx]Hmm. Megdugnám azt a szőrös puncit,de csupaszon is jó lenne..[/quote]
Legtöbbször szőrös, nyáron néha csupsz..Felőlm nyugodtan dughatnád! Megérdemli!
Hmm. Megdugnám azt a szőrös puncit,de csupaszon is jó lenne..
Legtöbbször szőrös, nyáron néha csupsz..Felőlm nyugodtan dughatnád! Megérdemli!
[quote=joe][quote=elgato][quote=joe][quote=Laci19]Szívesen találkoznék veletek...[/quote]A nejem sajnos nem nagyon akar már belemenni, öregnek érzi mgát. De én megdugatnám a te kemény nagy farkaddal..[/quote]
Öregnek érzi magát??? Na ne már...Állom ez a nő.Bassznám éjjel nappal.[/quote]
Nyugodtan de keményen basszad éjjel nappal..
A nejedre kíváncsi lennék..[/quote]
Joe,köszönöm az iránta való érdeklődést,örülnék ha szét bassznád a lukait.De kímélet nélkűl !!!
Szívesen találkoznék veletek...
A nejem sajnos nem nagyon akar már belemenni, öregnek érzi mgát. De én megdugatnám a te kemény nagy farkaddal..
Öregnek érzi magát??? Na ne már...Állom ez a nő.Bassznám éjjel nappal.
A nejedre kíváncsi lennék..
Joe,köszönöm az iránta való érdeklődést,örülnék ha szét bassznád a lukait.De kímélet nélkűl !!!
[quote=joe][quote=Laci19]Szívesen találkoznék veletek...[/quote]A nejem sajnos nem nagyon akar már belemenni, öregnek érzi mgát. De én megdugatnám a te kemény nagy farkaddal..[/quote]Nagyon jó nő!Biztos élvezné ha basznám...A farkamat fölnyomnám a pinájába tövig!! Jólesne neki!!!
A nejem sajnos nem nagyon akar már belemenni, öregnek érzi mgát. De én megdugatnám a te kemény nagy farkaddal..
Nagyon jó nő!Biztos élvezné ha basznám...A farkamat fölnyomnám a pinájába tövig!! Jólesne neki!!!
[quote=elgato][quote=joe][quote=Laci19]Szívesen találkoznék veletek...[/quote]A nejem sajnos nem nagyon akar már belemenni, öregnek érzi mgát. De én megdugatnám a te kemény nagy farkaddal..[/quote]
Öregnek érzi magát??? Na ne már...Állom ez a nő.Bassznám éjjel nappal.[/quote]
Öregnek érzi magát??? Na ne már...Állom ez a nő.Bassznám éjjel nappal.
[quote=joe][quote=elgato]De sexy a pinája.....nyalnám falnám :-)[/quote]nyalás , falás után azért remélem keményen megbasznád!![/quote]
De meg ám Joe te meg dughatnád alaposan az enyémet.
De sexy a pinája.....nyalnám falnám :-)
nyalás , falás után azért remélem keményen megbasznád!!
De meg ám Joe te meg dughatnád alaposan az enyémet.