[quote=joe][quote=Laci19]Szívesen találkoznék veletek...[/quote]A nejem sajnos nem nagyon akar már belemenni, öregnek érzi mgát. De én megdugatnám a te kemény nagy farkaddal..[/quote]
Öregnek érzi magát??? Na ne már...Állom ez a nő.Bassznám éjjel nappal.
Öregnek érzi magát??? Na ne már...Állom ez a nő.Bassznám éjjel nappal.
[quote=Laci19]Szívesen találkoznék veletek...[/quote]A nejem sajnos nem nagyon akar már belemenni, öregnek érzi mgát. De én megdugatnám a te kemény nagy farkaddal..
Szívesen találkoznék veletek...
A nejem sajnos nem nagyon akar már belemenni, öregnek érzi mgát. De én megdugatnám a te kemény nagy farkaddal..
[quote=joe][quote=ferfi35]Hmmm,gyönyörű punci, nyalnám!!![/quote]
Ok. Nyalhatnád, baszhatnád felőlem..jó farkad van, illik az asszonyba![/quote]
Joe,beilleszteném én is az asszonyságba tövig !!!
Hmmm,gyönyörű punci, nyalnám!!!
Ok. Nyalhatnád, baszhatnád felőlem..jó farkad van, illik az asszonyba!
[quote=joe][quote=Keyo2]Nem csak nagy segg, hanem milyen szép szőrös pina is![/quote]
Nyalnád a nagy seggét? Szőrös pináját?Ő biztos leszopna, beleülne a karódba..[/quote]
Bármit megtennék egy ilyen szép szőrös csajért!
Nem csak nagy segg, hanem milyen szép szőrös pina is!
Nyalnád a nagy seggét? Szőrös pináját?Ő biztos leszopna, beleülne a karódba..
[quote=micimaci67]Addug nyalnám azt a szép pinát,mig siktva elnem élvezne!
Majd miután jo keményre felszopta a faszomat,hátulrol ugy istenigazán megbasznám![/quote]
Ezeket nem tudom meggérni, de tény hogy én is szeretném!!felőlem addig nyalod, baszod, amíg el nrm élvez!
Addug nyalnám azt a szép pinát,mig siktva elnem élvezne!
Majd miután jo keményre felszopta a faszomat,hátulrol ugy istenigazán megbasznám!
Ezeket nem tudom meggérni, de tény hogy én is szeretném!!felőlem addig nyalod, baszod, amíg el nrm élvez!
[quote=elgato][quote=joe][quote=Keyo2]Nem csak nagy segg, hanem milyen szép szőrös pina is![/quote]
Nyalnád a nagy seggét? Szőrös pináját?Ő biztos leszopna, beleülne a karódba..[/quote]
Imádom a nejed seggét,szőrös pináját Joe.Isteni nő.Gratulálok[/quote]
Nyalnám a gyönyörű seggét és szőrös pináját.Aztán faszt bele...
Imádom a nejed seggét,szőrös pináját Joe.Isteni nő.Gratulálok
Nyalnám a gyönyörű seggét és szőrös pináját.Aztán faszt bele...
[quote=joe][quote=Keyo2]Nem csak nagy segg, hanem milyen szép szőrös pina is![/quote]
Imádom a nejed seggét,szőrös pináját Joo.Isteni nő.Gratulálok
Imádom a nejed seggét,szőrös pináját Joo.Isteni nő.Gratulálok
[quote=Keyo2]Nem csak nagy segg, hanem milyen szép szőrös pina is![/quote]
[quote=joe][quote=elgato]Joe,gratulálok,szép segge van az asszonyságnak,hhuuuuuhhhhhh kinyalnám a seggét és a pináját aztán meg szét basznám ha lehetne :-)Te baszhatnád a feleségem mint egy ribanc kúrvát.[/quote]Lehetne. Legalábbis rajtam nem múlik. Én meg a tiédet.Képcsere? pussybarber@freemal.hu[/quote]
OK Joe,küldök képeket
Joe,gratulálok,szép segge van az asszonyságnak,hhuuuuuhhhhhh kinyalnám a seggét és a pináját aztán meg szét basznám ha lehetne :-)Te baszhatnád a feleségem mint egy ribanc kúrvát.
Lehetne. Legalábbis rajtam nem múlik. Én meg a tiédet.Képcsere? pussybarber@freemal.hu
[quote=joe][quote=misikotayy]Szia! Formás popsija van a nejednek, szívesen megsimogatnám, megmasszíroznám a testét. :)[/quote]köszi. szép nagy popsi. Gondolom nem érnéd be a simogatással, maszírozással. De azt is szereti.[/quote]
Ha engedne többet is.Simivel és masszírral kezdenék és utána amit csak engedne az csinálnám vele
Szia! Formás popsija van a nejednek, szívesen megsimogatnám, megmasszíroznám a testét. :)
köszi. szép nagy popsi. Gondolom nem érnéd be a simogatással, maszírozással. De azt is szereti.
Ha engedne többet is.Simivel és masszírral kezdenék és utána amit csak engedne az csinálnám vele
[quote=szexyke]Szép nagy formás fenék! Uram berakná neki! Rakhatnál fel róla melles képeket is, meg puncist is :)[/quote]Én meg neked nagyon beraknám. Vannak olyan képek, de csak a barátok számára. Jelölj be annak, elfogadlak és láthatod majd a puncit,csöcsöt is...
Szép nagy formás fenék! Uram berakná neki! Rakhatnál fel róla melles képeket is, meg puncist is :)
Én meg neked nagyon beraknám. Vannak olyan képek, de csak a barátok számára. Jelölj be annak, elfogadlak és láthatod majd a puncit,csöcsöt is...
[quote=elgato]Joe,gratulálok,szép segge van az asszonyságnak,hhuuuuuhhhhhh kinyalnám a seggét és a pináját aztán meg szét basznám ha lehetne :-)Te baszhatnád a feleségem mint egy ribanc kúrvát.[/quote]Lehetne. Legalábbis rajtam nem múlik. Én meg a tiédet.Képcsere? pussybarber@freemal.hu
Joe,gratulálok,szép segge van az asszonyságnak,hhuuuuuhhhhhh kinyalnám a seggét és a pináját aztán meg szét basznám ha lehetne :-)Te baszhatnád a feleségem mint egy ribanc kúrvát.
Lehetne. Legalábbis rajtam nem múlik. Én meg a tiédet.Képcsere? pussybarber@freemal.hu