[quote=falat]Szép az asszonykád! Látom nagyon kedveled a seggét. Èn is szivesen megszeretgetném! :P[/quote]Köszi. Igen. Nagyon kedvelem a seggét (is). Szereti, ha szeretgetik.
Köszi. Igen. Nagyon kedvelem a seggét (is). Szereti, ha szeretgetik.
[quote=misikotayy]Szia! Formás popsija van a nejednek, szívesen megsimogatnám, megmasszíroznám a testét. :)[/quote]köszi. szép nagy popsi. Gondolom nem érnéd be a simogatással, maszírozással. De azt is szereti.
köszi. szép nagy popsi. Gondolom nem érnéd be a simogatással, maszírozással. De azt is szereti.
[quote=Beácska20]nem kis fenék, de legalább szép formás, és azt a szőrös pináját szívesen meg is kóstolnám :P[/quote]
Köszi! Igen. szép nagy, asszonyos segg.Én meg a pinádat is kóstolgatnám...nem baj ha nem szőrös...
Köszi! Igen. szép nagy, asszonyos segg.Én meg a pinádat is kóstolgatnám...nem baj ha nem szőrös...
[quote=joe][quote=hamvas14]Szívesen látnám a farkamon..[/quote] . Végül is oda való...[/quote] Nagyon gyönyörű pinája van a nejednek. szivesen lovagoltatnám a farkamon.nyalnám falnám dugnám.
Nagyon gyönyörű pinája van a nejednek. szivesen lovagoltatnám a farkamon.nyalnám falnám dugnám.
[quote=kovfer]nagyon szexi az asszonyod! imádom az idősebb nőket hát még a szőrös puncit. Szívesen benne lennék bármi jóban. Ha érdekel irj itt vagy a kovfer89@gmail.com-ra. Álló farokkal várom válaszod:)[/quote]
Köszi!
A nejem 50-es, szőrös pinával..szeretnéd megbaszni?Te hány éves vagy és merről írsz? Ha azt írom, gyere el a hétvégén és baszd meg a nejem, akkor jönnél?
nagyon szexi az asszonyod! imádom az idősebb nőket hát még a szőrös puncit. Szívesen benne lennék bármi jóban. Ha érdekel irj itt vagy a kovfer89@gmail.com-ra. Álló farokkal várom válaszod:)
Köszi!
A nejem 50-es, szőrös pinával..szeretnéd megbaszni?Te hány éves vagy és merről írsz? Ha azt írom, gyere el a hétvégén és baszd meg a nejem, akkor jönnél?
[quote=görbekifli]Nagyon megbasznám a nejed,a görbémmel!!!Írj ide:trisztan007@citromail.hu[/quote]
Nem baj, ha görbe, csak legyen kemény.Imádnám, ha előttem jól megbasznád...
Nagyon megbasznám a nejed,a görbémmel!!!Írj ide:trisztan007@citromail.hu
Nem baj, ha görbe, csak legyen kemény.Imádnám, ha előttem jól megbasznád...
[quote=kovfer]nagyon szexi az asszonyod! imádom az idősebb nőket hát még a szőrös puncit. Szívesen benne lennék bármi jóban. Ha érdekel irj itt vagy a kovfer89@gmail.com-ra. Álló farokkal várom válaszod:)[/quote]
Azt díznám, ha jól megbaszád a nejem
nagyon szexi az asszonyod! imádom az idősebb nőket hát még a szőrös puncit. Szívesen benne lennék bármi jóban. Ha érdekel irj itt vagy a kovfer89@gmail.com-ra. Álló farokkal várom válaszod:)
[quote=joe][quote=space870]igazán jó bőr főleg azok a természetes igazi csöcsök lógatnám a számba és szopnám mig a farkam kényeztetné[/quote]
A kettő nemigen megy. ha neked szopik, max markolászhatod..[/quote]
A nejem csöcse, pinája természetes, ha valaki rágerjed, azt segítem,mert izgat amikor más dugja...
joe
igazán jó bőr főleg azok a természetes igazi csöcsök lógatnám a számba és szopnám mig a farkam kényeztetné
A kettő nemigen megy. ha neked szopik, max markolászhatod..
A nejem csöcse, pinája természetes, ha valaki rágerjed, azt segítem,mert izgat amikor más dugja...
joe
[quote=duci32]nagyon izgatóvégre természetes puncit látni, s hozzá ez a vaskos farok puszi mindkettőre[/quote]
Sziasztok!
Nagyon természetes punci, farok kicsi de vaskos. Nagyon szétdugnám a kívánatos szőrös puncid (igaz előbb szétnyalnám) , csak ha a párod hasonlót művel a nejemmel..
Joe
nagyon izgatóvégre természetes puncit látni, s hozzá ez a vaskos farok puszi mindkettőre
Sziasztok!
Nagyon természetes punci, farok kicsi de vaskos. Nagyon szétdugnám a kívánatos szőrös puncid (igaz előbb szétnyalnám) , csak ha a párod hasonlót művel a nejemmel..
Joe