[quote=Rocco0522]egyeztessünk mailben...add át az asszonyodnak az irányítást, és tegyük szendvicsbe azt a formás popsiját!![/quote]
Szívesen szendvicsbe tenném..emailben a többit...
[quote=nagyágyú]Igen EltŰntÉl.mi Van Veled????????[/quote]
Bocsi, sajnos nem bírom rávennni, pedig impozáns méretű szerszámod van, jó lenne látni amint keményen megdöngeted.
Bocsi, sajnos nem bírom rávennni, pedig impozáns méretű szerszámod van, jó lenne látni amint keményen megdöngeted.
[quote=bendeguz64]Gyönyörű csaj szívesen beszállnék harmadiknak egy bisex pasi ha akarjátok mind kettőtöket kényeztetem. Ha érdekel írj. bendeguz64@gmail.com ra.[/quote]
Köszönöm! Részemről nem lenne akadálya, hogy az asszonyt ketten nyüstöljük, de én nem vagyok bi.
Köszönöm! Részemről nem lenne akadálya, hogy az asszonyt ketten nyüstöljük, de én nem vagyok bi.
[quote=560925]Jók a képeitek és vonzó a párod.
2010-08-28-án felrakott képek egy ismerős helyszínt tükröznek számomra, esetleg nem B.Akali Camping[/quote]
Köszi! Nem Akali, hanem a Sziki. képcsere érdekel? pussybarber@freemail.hu
Köszi! Nem Akali, hanem a Sziki. képcsere érdekel? pussybarber@freemail.hu
[quote=kicsikacsa0]CSerélhetünk ha van kedved[/quote]
Nekünk nkább csak pucérkodó asszony van, akciós nincs (némi vidi..) ha nektek megfelel:
pussybarber@ freemail.hu
de mi arcképesre gondolunk.. persze nagyon privátin..
Nekünk nkább csak pucérkodó asszony van, akciós nincs (némi vidi..) ha nektek megfelel:
pussybarber@ freemail.hu
de mi arcképesre gondolunk.. persze nagyon privátin..
[quote=joe]Semmi baj, jogos!!!
Én érzem magam hülyén ilyen háttérrel, de továbbra is rendelkezésére állok az asszonyra gerjedőknek: képek, videók...szeretném ha megbasznánk a kis ribancot!! Együtt!
Én nagyon benne lennék a dolgban!!!
[quote=Stocke][quote=joe]
Soha nem mondtam, hogy biztosan összejön, de volt rá példa évekkel ezelőtt, hármas és négyes is. Igaz azok közeli ismerősök voltak. Engem nagyon izgat, ha meg akarják kefélni és próbálom rávenni, de ahogy idősebb lett, úgy tűnik már nem megy bele. Persze lehet hogy ha szimpi neki az illető...Elnézést, de nem akartam senkit butítani és a begerjedőknek még arcképes pucér fotót is küldtem...[/quote]
Oké, nem akartalak megbántani ![/quote]
[/quote]
Semmi baj, jogos!!!
Én érzem magam hülyén ilyen háttérrel, de továbbra is rendelkezésére állok az asszonyra gerjedőknek: képek, videók...szeretném ha megbasznánk a kis ribancot!! Együtt!
[quote=Stocke][quote=joe][quote=Stocke]Nehari , hogy ezt írom te csak kábítod itt a népet , hogy kidugná meg a nejed , de amikor valaki konkrét jelentkező lenne akkor mindig találsz valami kifogást !!!
Ezzel sincs baj csak akkor ne butíssd a népet !!!!!![/quote]
Soha nem mondtam, hogy biztosan összejön, de volt rá példa évekkel ezelőtt, hármas és négyes is. Igaz azok közeli ismerősök voltak. Engem nagyon izgat, ha meg akarják kefélni és próbálom rávenni, de ahogy idősebb lett, úgy tűnik már nem megy bele. Persze lehet hogy ha szimpi neki az illető...Elnézést, de nem akartam senkit butítani és a begerjedőknek még arcképes pucér fotót is küldtem...[/quote]
Oké, nem akartalak megbántani ![/quote]
Semmi baj, jogos!!!
Nehari , hogy ezt írom te csak kábítod itt a népet , hogy kidugná meg a nejed , de amikor valaki konkrét jelentkező lenne akkor mindig találsz valami kifogást !!!
Ezzel sincs baj csak akkor ne butíssd a népet !!!!!!
Soha nem mondtam, hogy biztosan összejön, de volt rá példa évekkel ezelőtt, hármas és négyes is. Igaz azok közeli ismerősök voltak. Engem nagyon izgat, ha meg akarják kefélni és próbálom rávenni, de ahogy idősebb lett, úgy tűnik már nem megy bele. Persze lehet hogy ha szimpi neki az illető...Elnézést, de nem akartam senkit butítani és a begerjedőknek még arcképes pucér fotót is küldtem...
[quote=joe][quote=Stocke]Nehari , hogy ezt írom te csak kábítod itt a népet , hogy kidugná meg a nejed , de amikor valaki konkrét jelentkező lenne akkor mindig találsz valami kifogást !!!
Oké, nem akartalak megbántani !
Nehari , hogy ezt írom te csak kábítod itt a népet , hogy kidugná meg a nejed , de amikor valaki konkrét jelentkező lenne akkor mindig találsz valami kifogást !!!
Soha nem mondtam, hogy biztosan összejön, de volt rá példa évekkel ezelőtt, hármas és négyes is. Igaz azok közeli ismerősök voltak. Engem nagyon izgat, ha meg akarják kefélni és próbálom rávenni, de ahogy idősebb lett, úgy tűnik már nem megy bele. Persze lehet hogy ha szimpi neki az illető...Elnézést, de nem akartam senkit butítani és a begerjedőknek még arcképes pucér fotót is küldtem...
[quote=Stocke]Nehari , hogy ezt írom te csak kábítod itt a népet , hogy kidugná meg a nejed , de amikor valaki konkrét jelentkező lenne akkor mindig találsz valami kifogást !!!