[quote=space870]igazán jó bőr főleg azok a természetes igazi csöcsök lógatnám a számba és szopnám mig a farkam kényeztetné[/quote]
A kettő nemigen megy. ha neked szopik, max markolászhatod..
A kettő nemigen megy. ha neked szopik, max markolászhatod..
[quote=joe][quote=Tweak]jók a képeitek.. fel is állt tőle.. grat.. :)[/quote]Köszi! azért tettük ki!jó szórakozást a hosszú fütyivel![/quote]
ti is elszórakozhatnátok vele.. :) :P :D
[quote=zeky69]De elkényeztettném azt a csodás puncidat..:)
Élvezésig nyalnám, majd utána meg még jól betenném a kemény farkamat...:)
Csodás fotók....[/quote]Köszi!
szakszerű a puncikezelésed...
De elkényeztettném azt a csodás puncidat..:)
Élvezésig nyalnám, majd utána meg még jól betenném a kemény farkamat...:)
Csodás fotók....
[quote=gonda ernö]szia joe nagyon izgatoak a képeitek a feleséged nagyon gyönyörü és kivánatos a farkadat nagyon leszopnám és útána ha meg engednéd bele ülnék[/quote]
Szia! köszi! Mi nem biszex pár vagyunk, mégha néha ezt-azt be is dugok magamnak (persze legjobb, mikor az asszony ujjaz..). Azt szívesen látnám, hogy az asszony beleül a tiédbe, az enyémet meg szopja...
szia joe nagyon izgatoak a képeitek a feleséged nagyon gyönyörü és kivánatos a farkadat nagyon leszopnám és útána ha meg engednéd bele ülnék
Szia! köszi! Mi nem biszex pár vagyunk, mégha néha ezt-azt be is dugok magamnak (persze legjobb, mikor az asszony ujjaz..). Azt szívesen látnám, hogy az asszony beleül a tiédbe, az enyémet meg szopja...
[quote=bendeguz64]Gyönyörű izgatóak a képeitek, szívesen kényeztetnélek benneteket. Nagyokat élvezek a képeitekre.[/quote]
Az asszony nagyon beindult a farkadra..szerintem simán megszopathatnád, és dughatnád...
Gyönyörű izgatóak a képeitek, szívesen kényeztetnélek benneteket. Nagyokat élvezek a képeitekre.
Az asszony nagyon beindult a farkadra..szerintem simán megszopathatnád, és dughatnád...
[quote=bendeguz64]Gyönyörű izgatóak a képeitek, szívesen kényeztetnélek benneteket. Nagyokat élvezek a képeitekre.[/quote]
Az asszonynak nagyon tetszik a farkad...szerintem jól leszopna és engedné, hogy megdugd..
Gyönyörű izgatóak a képeitek, szívesen kényeztetnélek benneteket. Nagyokat élvezek a képeitekre.
Az asszonynak nagyon tetszik a farkad...szerintem jól leszopna és engedné, hogy megdugd..
[quote=magányosfarkas]Szia! nagyon gyönyörű a csupasz puncid. nagyon kivánatos a szexi tested. szivesen megnézném test közelből is a puncidat. puszi neked.[/quote]
Köszi! Szép a kukid, leszopnám, keményre aztán odatartanám neki a punim..
Szia! nagyon gyönyörű a csupasz puncid. nagyon kivánatos a szexi tested. szivesen megnézném test közelből is a puncidat. puszi neked.
Köszi! Szép a kukid, leszopnám, keményre aztán odatartanám neki a punim..
Ne haragudjatok csak most olvastuk beirasotokat a forumunkon.igen lenne kedvunk tetszik az ajanlat.itt az email cimunk... nomad007@citromail.hu udvozlettel nomadek
Ne haragudjatok csak most olvastuk beirasotokat a forumunkon.igen lenne kedvunk tetszik az ajanlat.itt az email cimunk... nomad007@citromail.hu udvozlettel nomadek
Csak barátokak!!feltöltök (2 napig) 10 meztelen képet a nejemről, arccal csak barát számára. A barátok nem adják tovább..Ha tetszik, írhatsz is a pussybarber@freemail.hu-ra ahol további képeket, videót is kaphatsz!
Csak barátokak!!feltöltök (2 napig) 10 meztelen képet a nejemről, arccal csak barát számára. A barátok nem adják tovább..Ha tetszik, írhatsz is a pussybarber@freemail.hu-ra ahol további képeket, videót is kaphatsz!
[quote=lizaeugen]hozzunk össze egy négyes szexbulit és akkor az asszonyod megkapná a szülinapi ajándékot üdv lizaeugen[/quote]
Én nagyon benne lennék, de ti jóval fiatalabbak vagytok, ami az én nejemnek jó, a te párodnak nem biztos..Szédületesen izgató a hölgy, kitennék magamért...
hozzunk össze egy négyes szexbulit és akkor az asszonyod megkapná a szülinapi ajándékot üdv lizaeugen
Én nagyon benne lennék, de ti jóval fiatalabbak vagytok, ami az én nejemnek jó, a te párodnak nem biztos..Szédületesen izgató a hölgy, kitennék magamért...
[quote=semmiség]Köszönjük az elismerő szavakat!
A Ti képeitek is nagyon jók! :-P[/quote]
Köszi! akár cserélhetnénk képeket (arcosakat) csak magán levélben?
Köszönjük az elismerő szavakat!
A Ti képeitek is nagyon jók! :-P
Köszi! akár cserélhetnénk képeket (arcosakat) csak magán levélben?