Szia joe barátunk!
Újra megnéztelek, jók vagytok.
Megnézegettem a farkad, nem naagy de formás, szép a makkod.
Szeretném tudni a méreteit, kérlek írd meg nekem. Köszi.
Pusz. Macné
Szia joe barátunk!
Újra megnéztelek, jók vagytok.
Megnézegettem a farkad, nem naagy de formás, szép a makkod.
Szeretném tudni a méreteit, kérlek írd meg nekem. Köszi.
Pusz. Macné
[quote=alf73][quote=joe][quote=alf73]Szép punci,kinyalnám. fsz2009@windowslive.com[/quote]
Örülnék neki..hát még az asszony!!Gondolom jól megbasznád a kinyalás és szopatás után..[/quote]
Ha tetszik a nejednek akkor mndent bele.[/quote]
Kúrd meg!!!!
[quote=joe][quote=alf73]Szép punci,kinyalnám. fsz2009@windowslive.com[/quote]
Örülnék neki..hát még az asszony!!Gondolom jól megbasznád a kinyalás és szopatás után..[/quote]
Ha tetszik a nejednek akkor mndent bele.
Szép punci,kinyalnám. fsz2009@windowslive.com
Örülnék neki..hát még az asszony!!Gondolom jól megbasznád a kinyalás és szopatás után..
[quote=alf73]Szép punci,kinyalnám. fsz2009@windowslive.com[/quote]
Örülnék neki..hát még az asszony!!Gondolom jól megbasznád a kinyalás és szopatás után..
Szép punci,kinyalnám. fsz2009@windowslive.com
[quote=pasi31]sziasztok.
32éves bp.-i pasi vagyok.Ha kerestek még harmadikat akkor én benne lennél.erotom@postafiok.hu
Ide írjatok ha szeretnétek találkozni.Tamás.[/quote]
Ezt a farkat az orvos is felírhatná a nejemnek. Sikongana a kéjtől ha kúrnád..az biztos..
sziasztok.
32éves bp.-i pasi vagyok.Ha kerestek még harmadikat akkor én benne lennél.erotom@postafiok.hu
Ide írjatok ha szeretnétek találkozni.Tamás.
Ezt a farkat az orvos is felírhatná a nejemnek. Sikongana a kéjtől ha kúrnád..az biztos..
[quote=eewarth]Sziasztok!
Köszi a jelölést,elfogadva!
Nagyon jók a priv képeitek is,szexi az asszony!
Megismerkedhetünk közelebbről is?
Üdv:Attila.[/quote]
Jó farkad van, beleültetném az asszonyt, -persze bugyi nélkül- hogy sikongjon, élvezzen! Esetleg betömném a száját a farkammal..
Sziasztok!
Üdv:Attila.
Jó farkad van, beleültetném az asszonyt, -persze bugyi nélkül- hogy sikongjon, élvezzen! Esetleg betömném a száját a farkammal..
[quote=72-74]Köszi a levelet! A feleséged majdnem megszólalásig hasonlít rám. Döbbenet! A hasonlóságot a testfelépítésre értettem. Egyébként jól vagyunk ! A puncim sokszor meg lett dugva és ki lett nyalva, de a hátsó lukam sem maradt árva! És még a számba is került anyag ! A nejed puncija is nagyon szép a férjem kinyalná , és én is segítenék ![/quote]
Én minden nyalásban benne vagyok..és persze szopatás, baszás..
Köszi a levelet! A feleséged majdnem megszólalásig hasonlít rám. Döbbenet! A hasonlóságot a testfelépítésre értettem. Egyébként jól vagyunk ! A puncim sokszor meg lett dugva és ki lett nyalva, de a hátsó lukam sem maradt árva! És még a számba is került anyag ! A nejed puncija is nagyon szép a férjem kinyalná , és én is segítenék !
Én minden nyalásban benne vagyok..és persze szopatás, baszás..
[quote=eewarth]Sziasztok!
Üdv:Attila.[/quote]
Felőlem nyugodtan, keféld meg keményen..de elég nehéz akcióra bírni..most már..
Sziasztok!
Üdv:Attila.
Felőlem nyugodtan, keféld meg keményen..de elég nehéz akcióra bírni..most már..
Köszi a levelet! A feleséged majdnem megszólalásig hasonlít rám. Döbbenet! A hasonlóságot a testfelépítésre értettem. Egyébként jól vagyunk ! A puncim sokszor meg lett dugva és ki lett nyalva, de a hátsó lukam sem maradt árva! És még a számba is került anyag ! A nejed puncija is nagyon szép a férjem kinyalná , és én is segítenék !
[quote=pasi31]Küldjetek arcos fotót az erotom@postafiok.hu címre.
Szívesen szopatom és megkefélem a feleséged...
Tamás.[/quote]
én benne lennék..de csak ha ott vagyok. esetleg beszállok.
Küldjetek arcos fotót az erotom@postafiok.hu címre.
Szívesen szopatom és megkefélem a feleséged...
Tamás.
én benne lennék..de csak ha ott vagyok. esetleg beszállok.
[quote=pasi31]sziasztok.
Ide írjatok ha szeretnétek találkozni.Tamás.[/quote]
Tamás! Jó pasi vagy, nagyon jó farokkal. Minden vágyam, hogy a nejem jól leszopjon, te meg keményen keféld a szőrös pináját...még engem is felizgat a farkad..
sziasztok.
Ide írjatok ha szeretnétek találkozni.Tamás.
Tamás! Jó pasi vagy, nagyon jó farokkal. Minden vágyam, hogy a nejem jól leszopjon, te meg keményen keféld a szőrös pináját...még engem is felizgat a farkad..
[quote=BIZSU19710522]Egy KÖzÖs Sex VelÜnk??????[/quote]
A párod nagyon bejönne nekem..Az asszonynak meg a te nagy farkad ideális lenne..
Bővebben : pussybarber@freemail.hu
Egy KÖzÖs Sex VelÜnk??????
A párod nagyon bejönne nekem..Az asszonynak meg a te nagy farkad ideális lenne..
Bővebben : pussybarber@freemail.hu
csak ma! holnap reggel 8-ig! a nejemet pucéron mutogatom arcképesen, videóval aki kéri!!!
pussybarber@freemail.hu
ízelítőt rakok fel, holnap letörlöm.....
csak ma! holnap reggel 8-ig! a nejemet pucéron mutogatom arcképesen, videóval aki kéri!!!
pussybarber@freemail.hu
ízelítőt rakok fel, holnap letörlöm.....
[quote=rosszcsont]Sziasztok!
Nekünk is tetszenek a képeitek, össze hozhattunk egy gabalyodást.
Nem vagyunk semmi jónak az elrontói!!!!![/quote]
Nem lenne gond a gabalyodással..ha a nejem a 10 évvel ezelőtti szemléletét hozná. Ti nagyon jók vagytok, szívesen gabalyodnék!!
Sziasztok!
Nekünk is tetszenek a képeitek, össze hozhattunk egy gabalyodást.
Nem vagyunk semmi jónak az elrontói!!!!!
Nem lenne gond a gabalyodással..ha a nejem a 10 évvel ezelőtti szemléletét hozná. Ti nagyon jók vagytok, szívesen gabalyodnék!!